Βασανίζεστε με το hangover; H Gwyneth Paltrow είναι εδώ για εσάς

Βασανίζεστε με το hangover; H Gwyneth Paltrow είναι εδώ για εσάς

Μπορεί να έχετε δοκιμάσει τα πάντα, η συμβουλή όμως της διάσημης ηθοποιού ίσως είναι αυτό που ψάχνατε.

Ναι, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, η Gwyneth Paltrow πίνει, και μάλιστα αρκετά. Για την ακρίβεια, έχει μεγάλη αδυναμία στη μπύρα Guinness και στο κόκκινο κρασί.

Δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας, η ίδια η ηθοποιός τα είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο αγγλικό περιοδικό Closer, λέγοντας μάλιστα πως, μετά από ένα βράδυ γεμάτο αλκοόλ, σπάνια νιώθει χάλια το επόμενο πρωί.

Η 38χρονη Paltrow είπε, χαρακτηριστικά: «Έχω μια εκπληκτική θεραπεία για το hangover. Το πρωί κάνω ένα κρύο ντους, μετά πηγαίνω στη σάουνα και κατά τη διάρκεια της ημέρας πίνω πολύ νερό. Το πράσινο τσάι, επίσης, βοηθάει».

Αν εξακολουθείτε να εκπλήσσεστε σχετικά με το πως τα ξέρει αυτά η Paltrow, γιατί, για να είμαστε ειλικρινής, δεν την είχαμε για γερό πότη, η ίδια λύνει την απορία σας -και πολλών άλλων που διάβασαν τη συνέντευξη, σίγουρα- εξηγώντας:

«Η μεγαλύτερη παρεξήγηση σχετικά με το άτομό μου είναι πως είμαι πολύ συγκρατημένη. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η φήμη, αλλά ελπίζω πως αν ο κόσμος παρακολουθήσει το Glee (τα επεισόδια της σειράς στα οποία εμφανίζεται), ίσως σχηματίσει μια διαφορετική άποψη για μένα».

Μια Guinness στη κυρία από εμάς.