Survivor 2: 10 λόγοι που η Ιωάννα Πηλιχού θα είναι πάντα η πιο sexy cheerleader που γνώρισες ποτέ

Survivor 2: 10 λόγοι που η Ιωάννα Πηλιχού θα είναι πάντα η πιο sexy cheerleader που γνώρισες ποτέ

Ένας ακόμη λόγος που ανυπομονούμε να ξεκινήσει το reality επιβίωσης

Τικ τακ τικ τακ.. Μόλις οχτώ ημέρες απομένουν μέχρι την έναρξη του Survivor 2 και έχουμε ήδη καθίσει αναπαυτικά στον καναπέ μας -με μια μπολιέρα ποπ κορν φυσικά- και περιμένουμε να δούμε τους παίκτες να αγωνίζονται στις παραλίες της Δομινικανής δημοκρατίας. Μέχρι όμως να έρθει η επόμενη Κυριακή είπαμε να θυμηθούμε μαζί σου την Ιωάννα Πηλιχού.

Την πιο sexy cheerleader που γνώρισες ποτέ και που θα ήθελες να τη δεις να χορεύει κρατώντας τα pom pom της ξανά και ξανά. Ήμασταν σχετικά μικρές όταν την είδαμε να πρωταγωνιστεί στην σειρά του Mega «Ευτυχισμένοι Μαζί» και σίγουρα ούτε εσύ έχεις ξεχάσει εκείνο το «άγριο» κορίτσι, την Εύα, που νευρίαζε με το παραμικρό και γενικά ήταν ένας κινούμενος τσαμπουκάς.

ioannapilichou 13 1 2018 14 31 25 248

Δεν χρειάζεται βέβαια να σταθούμε πολύ στο κορμί της, η ρυθμική γυμναστική και ο χορός φρόντισαν γι’ αυτό και η Ιωάννα μας χάρισε πολλές όμορφες στιγμές με μαγιό, κοντά ρούχα κοκ. Η όμορφη ηθοποιός πριν δοκιμάσει τις ικανότητες της στην υποκριτική ήταν για αρκετά χρόνια cheerleader της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Κάτι οι πιρουέτες, κάτι οι εξαιρετικές χορευτικές της κινήσεις, δεν ήθελες και πολύ για να την λατρέψεις.

lixou2

Και επειδή από την επόμενη Κυριακή και έπειτα δεν θα τη δούμε ούτε να χορεύει, ούτε να πρωταγωνιστεί κάπου, σου έχουμε δέκα φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery για να θυμηθείς για ποιον λόγο η Ιωάννα ήταν -και θα είναι πάντα- η πιο sexy cheerleader που γνώρισες.

Διάβασε και αυτό: Survivor 2: O Γιάννης Δρυμωνάκος είναι η αιτία που θα το βλέπεις και φέτος φανατικά