Είναι δυνατόν; Η Bella Hadid και ο διάσημος ηθοποιός είναι ζευγάρι;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είναι δυνατόν; Η Bella Hadid και ο διάσημος ηθοποιός είναι ζευγάρι;

Και όμως τα στοιχεία αυτό δείχνουν

New couple alert; Η Bella Hadid φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον The Weeknd και σίγουρα δεν πάει με τίποτα το μυαλό σου για ποιον ηθοποιό μιλάμε. Πρόσφατα χωρισμένος κι εκείνος, απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ και ομιλίες με την μελαχρινή καλλονή και έκτοτε όλοι μιλούν για το νέο ζευγάρι του Hollywood.

Η Bella Hadid και ο Robert Pattinson συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο fashion show του Dior Homme Menswear, στο Παρίσι και φυσικά δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν μαζί. Και οι δύο φορούσαν μαύρα ρούχα, με την Bella να ολοκληρώνει το look της με γυαλιά ηλίου, ενώ ο ηθοποιός ένα μαύρο δερμάτινο jacket. Αν και οι δυο τους έδειχναν απόλυτα υπέροχοι μαζί, δεν είμαστε πολύ σίγουροι ότι πρόκειται για ένα νέο ζευγάρι.

Ωστόσο αν αυτή η φωτογραφία είναι η αρχή για την έναρξη μια νέας σχέσης, τότε η Bella θα είναι η πρώτη διάσημη προσωπικότητα στη ζωή του ηθοποιού, μετά τον χωρισμό του με την 30χρονη FKA Twigs το προηγούμενο έτος. Ο Robert βέβαια πρόσφατα απαθανατίστηκε με μια ξανθιά παρουσία αγνώστων λοιπών στοιχείων, χωρίς όμως να επιβεβαιωθεί κάποιο φλερτ μεταξύ τους.

robert pattison cozies up bella hadid paris dior show embed

Όπως και να ‘χει, εμάς μας αρέσουν πολύ σαν ζευγάρι κι ελπίζουμε πράγματι να είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood.

Διάβασε επίσης:

To γεγονός που ίσως επισκιάσει το γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle