Η Khloe Kardashian βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και δηλώνει ενθουσιασμένη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και δηλώνει ενθουσιασμένη

Και σίγουρα πιο φουσκωμένη από κάθε άλλη φορά

Πριν από σχεδόν δύο μήνες η Khloe Kardashian μας επιβεβαίωσε αυτό που περιμέναμε εδώ και πάρα πολύ καιρό: την εγκυμοσύνη της και το παιδάκι που περιμένει με τον σύντροφο της Tristan Thompson. Εκείνη η ημέρα -βράδυ για εμάς- έχει γραφτεί στα πρακτικά και την θεωρούμε κάτι πολύ σημαντικό. Χρειαζόμασταν μια εξήγηση για όλο αυτό το κρυφτό και επιτέλους μας την έδωσε.

Έκτοτε, όχι μόνο δεν ξαναέπαιξε κρυφτό με τους παπαράτσι, αντιθέτως όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλά συνεχώς για την εγκυμοσύνη της και για τα συμπτώματα αυτής, όπως τις λιγούρες της στις οποίες και ενδίδει, στο δίλημμα που δεν ξέρει πως να βγάλει το μωράκι της εάν είναι κορίτσι κ.ο.κ. Η τελευταία της «ανακοίνωση» ήταν για το σε ποιον μήνα της κύησης της βρίσκεται ακριβώς.

«Κλωτσάει, κλωτσάει, κλωτσάει», έγραψε το πρωί του Σαββάτου η reality star στο twitter account της με μερικά emojis και συνέχισε γράφοντας «ενθουσιασμένη». Απαντώντας μάλιστα στο σχόλιο ενός θαυμαστή της αποκάλυψε πως μπαίνει στον πιο κομβικό μήνα της εγκυμοσύνης της. «Μπαίνω στο έβδομο την Τρίτη! Wooo, wooo», έγραψε όλο ενθουσιασμό με τα σχόλια να συνεχίζουν να πέφτουν βροχή.

48A3E67100000578 0 image a 2 1517080055538

Σε δύο μήνες ακριβώς λοιπόν, η Khloe Kardashian και ο Tristan θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι (δεύτερο για τον NBAer) και σίγουρα ανυπομονούν όλοι γι’ αυτό.

Διάβασε ακόμη:

Άφιλτρη και αρετουσάριστη! Η Μαριέττα Χρουσαλά μας έφτιαξε την ημέρα