Σοκ και δέος: Η 43χρονη star διαθέτει-ακόμη-αυτούς τους κοιλιακούς

Σοκ και δέος: Η 43χρονη star διαθέτει-ακόμη-αυτούς τους κοιλιακούς

Μάλλον κάνει λίγη... γυμναστικούλα

Την αμαρτία μας θα την πούμε: Πολύ τα ζηλεύουμε τα γυμνασμένα κορμιά των stars, παρά το γεγονός ότι ξέρουμε ακριβώς πώς να τα αποκτήσουμε. Ναι, με γυμναστική και σωστή διατροφή όλα γίνονται, αλλά η έκπληξή μας κάθε φορά που θα βλέπουμε τους κοιλιακούς αυτής της γυναίκας, δε θα αλλάξει ποτέ!

Η Hilary Swank λοιπόν, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Rhapsody και κυριολεκτικά μας προκαλεί κόμπλεξ. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν απομακρυνθεί από τα 20, η διάσημη ηθοποιός θα παραμένει αιώνια κορμάρα!

Σε άλλα νέα, πρωταγωνιστεί στη σειρά «TRUST» σχετικά με την οικογένεια Getty, ενώ αναμένουμε και τη νέα της ταινία, «What They Had».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για το… comeback της, τονίζοντας ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο απουσίασε, ήταν για να φροντίσει τον πατέρα της ο οποίος έκανε μεταμόσχευση πνεύμονα.

48B45B6A00000578 5331923 image a 81 1517347220669 copy

«Δε θα έβαζα ποτέ τη δουλειά μου, πάνω από την οικογένειά μου. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι τα δύο αυτά χρόνια που απουσίασα, δεν μου έλειψε η δουλειά μου», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμη:

Survivor 2: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αυτοσαρκάζεται με τα κιλά της και το Twitter παίρνει φωτιά

Οι γυμνές φώτος της Kim Kardashian προκαλούν σάλο και μία νέα κόντρα ξεκινά