Η Kylie Jenner κοινοποίησε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της & αποκάλυψε το όνομά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner κοινοποίησε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της & αποκάλυψε το όνομά της

Πόσο γλυκό και όμορφο πλασματάκι είναι η μικρή «Jenner»!

Η εγκυμοσύνη της Kylie Jenner ήταν από αυτά τα γεγονότα του Hollywood που μας ταλαιπώρησαν περισσότερο από όλα την χρονιά που πέρασε αλλά και τους πρώτους μήνες του 2018.

Η νεαρή star ήταν ανένδοτη στην αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της και αυτό είναι αλήθεια πως μας κούρασε. Βλέπεις δεν θέλησε να την πουλήσει στα media, καθώς ήταν κάτι που ήθελε να ζήσει εξ' ολοκλήρου μόνη της. Και τώρα που το σκεφτόμαστε ίσως και να μην έκανε τόσο λάθος τελικά.

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου, λοιπόν, η γλυκιά Kylie ζει το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή της -την μητρότητα- και φυσικά το τελευταίο που περιμέναμε με αγωνία ήταν η πρώτη επίσημη φωτογραφία της κόρης της, αλλά και το όνομά της.

Εχθές το βράδυ, λοιπόν, η 20χρονη reality star ανέβασε στο Instagram account της μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της μικρούλας, στην οποία φαίνεται το μισό της προσωπάκι και το χέρι της, που κρατά σφιχτά το δάχτυλο της Kylie. Οι προβλέψεις για το όνομα της έπεσαν έξω κατά πολύ, αφού ούτε Butterfly την ονόμασε, ούτε το όνομα της ξεκινούσε από "C".

Η Kylie Jenner έδωσε στην κόρη της το όνομα Stormi, πιθανότατα γιατί ήρθε σαν καταιγίδα στην ζωή της. Δες κι εσυ την φωτογραφία της μικρούλας στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Προβλήματα; Ο τσακωμός της Kylie Jenner με τον Travis που τους φέρνει ένα βήμα από τον χωρισμό

Η πρωτιά της Kylie Jenner που μάλλον δε φανταζόσουν