Πρόβα νυφικού; Η νέα εμφάνιση της Selena Gomez που μας προβλημάτισε

Πρόβα νυφικού; Η νέα εμφάνιση της Selena Gomez που μας προβλημάτισε

Είναι έτοιμοι να προχωρήσουν τόσο πολύ την σχέση τους;

Είμαστε πια κάτι παραπάνω από σίγουροι, πως η Selena Gomez και ο Justin Bieber έχουν έρθει σε αυτήν τη ζωή για να είναι ο ένας το ταίρι του άλλου. Αλλά και να μην το πιστεύαμε μας το έχουν αποδείξει ακράδαντα ουκ ολίγες φορές με πιο τρανταχτό παράδειγμα την τελευταία επανασύνδεση τους έπειτα από όλα όσα της είχε κάνει το αγόρι αυτό. Και μετά την πρόσφατη εμφάνιση τους στην οποία η Selena φιλούσε τον Justin και δεν έφευγε στιγμή από δίπλα του, ήρθε η προχθεσινή της εμφάνιση στο Los Angeles, η οποία μας προβλημάτισε αρκετά.

Είναι έτοιμοι οι «Jelena» να πάνε την σχέση τους σε άλλο επίπεδο; Πιστεύεις κι εσύ πως κρύβει κάτι αυτή της η εμφάνιση ή μήπως ήταν εντελώς τυχαία; Η Selena Gomez απαθανατίστηκε την Παρασκευή σε βραδινή έξοδο της στο Los Angeles φορώντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα, το οποίο έμοιαζε πάρα πολύ με νυφικό.

4911673F00000578 0 image a 2 1518279835212

Δεν υπονοούμε πως παντρεύτηκαν κρυφά -όχι πως δεν θα μπορούσαν δηλαδή- αλλά μήπως αυτή της η εμφάνιση προμηνύει κάποιο τέτοιο γεγονός ή κάποια τέτοια απόφαση; Η 25χρονη τραγουδίστρια έδειχνε πολύ όμορφη και άνετη μέσα στο λευκό της φόρεμα, ενώ είναι φανερό -και στο πρόσωπο της- πως έχει χάσει πάρα πολλά κιλά.

Υ.Γ: Τα μαλλιά της που μάκρυναν ξανά (προφανώς και είναι extensions) πως σου φάνηκαν; Την προτιμάς με μακριά ή κοντά μαλλιά;

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Η Selena Gomez και ο Justin Bieber είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο