Η πρώτη εμφάνιση της Sarah Jessica Parker μετά την κόντρα της με την Kim Cattrall

Η πρώτη εμφάνιση της Sarah Jessica Parker μετά την κόντρα της με την Kim Cattrall

Σου φάνηκε και εσένα κάπως καταβεβλημένη;

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ένα θέμα ήταν αυτό που απασχόλησε τον κόσμο του Hollywood και αυτό δεν ήταν άλλο από την «επίθεση» της Kim Cattrall στη Sarah Jessica Parker και το σχόλιο της, πως η πρώην φίλη της και ηθοποιός δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από μία μεγάλη υποκρίτρια. Κι ενώ αναρωτιόμασταν τι μπορεί να έχει συμβεί μεταξύ τους εχθές έπεσε φως και σε αυτήν την υπόθεση.

Μετά από όλα αυτά η Sarah Jessica Parker έκανε την πρώτη της έξοδο και όπως την είδαμε μάλλον θα την χαρακτηρίζαμε κάπως κουρασμένη και καταβεβλημένη. Δεν ξέρουμε τη δική της πλευρά και πως βλέπει εκείνη τα πράγματα στην κόντρα της με την Kim, όμως δεν μας φάνηκε και πολύ ενθουσιώδης με όλα όσα έχουν γίνει και όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη.


https://www.instagram.com/p/BfJfGyXnlnr


https://www.instagram.com/p/BfJlKVTBlYO

Η ηθοποιός ήταν αρκετά χοντρά ντυμένη, ενώ φορούσε γυαλιά ηλίου και ακουστικά, ακολουθώντας ανενόχλητη την διαδρομή της. Παρά το γεγονός πως οι φίλοι της και οι θαυμαστές της, της κάνουν υποστηρικτικά σχόλια εκείνη δεν φαίνεται να πτοείται και αυτό αποτυπώθηκε και στις φωτογραφίες που την απαθανάτισαν. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες εκείνη ξέρει πολύ καλά πως δεν είναι τίποτα από όλα αυτά που η συμπρωταγωνίστρια της ανέφερε, ωστόσο όλο αυτό την έχει πάρει από κάτω.

Ποια έχει δίκιο τελικά στην υπόθεση αυτή;

Διάβασε ακόμη:

Άβολο! Η Sarah Jessica Parker αντιδρά στις κατηγορίες της Kim Cattrall

Έχει η star νέο σύντροφο δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της;