Δύο εβδομάδες μετά την γέννα, η Kylie Jenner έχει αυτό το κορμί

Δύο εβδομάδες μετά την γέννα, η Kylie Jenner έχει αυτό το κορμί

Η reality star προσέλαβε νταντά για την κόρη της

Η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι την 1η Φεβρουαρίου και μόλις δύο εβδομάδες μετά την γέννα προσέλαβε άτομο να τη βοηθάει με την νεογέννητη κόρη της, τη Stormi, παρά το γεγονός πως αρχικά είχε πει πως θα δεχτεί μόνο τη βοήθεια της μητέρας της, Kris Jenner.

Στο μεταξύ κι ενώ η Stormi δέχεται τη φροντίδα και την βοήθεια μιας ξένης γυναίκας, η 20χρονη reality star επιστρέφει για τα καλά στα social media, ποστάροντας μία ακόμη φωτογραφία της, στην οποία μας δείχνει εκτός των άλλων και το σώμα της. Και όμως αυτό είναι το κορμί της Kylie δύο μόλις εβδομάδες μετά την γέννηση της κόρης της.

Η star είναι καθισμένη στο πάτωμα και φορώντας ένα μαύρο spandex με φούτερ και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη, δείχνοντας μας το σώμα της. Και μπορεί να μην φαίνεται ολόκληρη, καταλαβαίνεις όμως από τα πόδια της πως δεν έχει πάρει σχεδόν κανένα κιλό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Όσον αφορά στην κόρης της και την βοήθεια που προσέλαβε, το έκανε γιατί ήξερε πως δεν μπορεί να βασίζεται όλη μέρα, κάθε μέρα στη μητέρα και τις αδερφές της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Kylie Jenner μόλις πόσταρε την πρώτη της φωτογραφία μετά τη γέννηση της κόρης της

Η εμφάνιση που περιμέναμε καιρό: Η Kylie Jenner στην πρώτη της έξοδο μετά την γέννα