H αρχή του τέλους: H αγκαλιά του Theroux με διάσημη ηθοποιό που είχε κάνει έξαλλη την Aniston

Γωγώ Φούντα
H αρχή του τέλους: H αγκαλιά του Theroux με διάσημη ηθοποιό που είχε κάνει έξαλλη την Aniston

Plus: Το ζευγάρι ΔΕΝ είναι παντρεμένο… στην πραγματικότητα!

Όσο οι ώρες περνούν τόσο περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το διαζύγιο της χρονιάς (Jennifer-Justin σαφώς) και τόσο εμείς μένουμε με το στόμα ανοιχτό γιατί όλα αυτά που μαθαίνουμε σίγουρα δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε.

Η αρχή του τέλους λοιπόν για το διάσημο ζευγάρι, ξεκίνησε ένα χρόνο πριν με μία… αγκαλιά. Και πιο συγκεκριμένα, αυτή του Theroux με τη Naomi Watts. Toν Ιανουάριο του 2017 λοιπόν, το πρώην ζεύγος βρέθηκε σε event στο οποίο ήταν και η Naomi, με την οποία ο Theroux γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Mullholand Drive το 2001 και έκτοτε είναι πολύ καλοί φίλοι. Ο ενθουσιασμός τους που συναντήθηκαν ήταν μεγάλος και η αγκαλιά τους άκρως… εγκάρδια, γεγονός που έκανε έξαλλη την Jennifer, η οποία πάντα θεωρούσε ότι ο σύζυγός της φέρεται σαν… εργένης.

Την αγκαλιά αυτή η Aniston δεν την ξέχασε και μάλλον… δεν τη συγχώρεσε και ποτέ. Ακόμα μία είδηση όμως που θα σου φανεί απίστευτη, είναι το γεγονός ότι το διάσημο ζευγάρι… δεν παντρεύτηκε ποτέ! Ναι καλά διάβασες.

494F5C6E00000578 0 image a 17 1518860037666

Συγκεκριμένα, ρεπόρτερς έψαξαν στα αρχεία της Πολιτείας στην οποία υποτίθεται έγινε ο γάμος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν τη σχετική άδεια. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται ότι ο συγκεκριμένος γάμος… δεν ισχύει!

Τώρα… μπορείς να συνέλθεις και θα επανέρθουμε με νεότερα.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή είναι η πραγματική αιτία για τον χωρισμό Jennifer Aniston-Justin Theroux

Η αντίδραση του Brad Pitt στην είδηση χωρισμού Jennifer Aniston-Justin Theroux