«Το πουλάει το σπίτι»: Η Jennifer Aniston πουλάει το σπίτι της στο Bel Air, μετά τον χωρισμό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
«Το πουλάει το σπίτι»: Η Jennifer Aniston πουλάει το σπίτι της στο Bel Air, μετά τον χωρισμό

Δεν θέλει τίποτα να της θυμίζει τον Justin

Αυτό το κείμενο θα μπορούσες να το διαβάζεις ακούγοντας κάπου στο background το γνωστό τραγούδι «Το πουλάω το σπίτι». Ο καλλιτέχνης στο εν λόγω άσμα πουλάει το σπίτι που έμενε με την αγαπημένη του προκειμένου να μην του θυμίζει τίποτα κοινό πια. Το ίδιο απ’ ό,τι φαίνεται κάνει και η Jennifer Aniston με το δικό της σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly, η 49χρονη ηθοποιός μετά τον χωρισμό της με τον Justin Theroux, πουλάει το σπίτι που παντρεύτηκαν (αυτό είναι ακόμη στον αέρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις) και που έμεναν κατά καιρούς στο Bel Air. Το πρωί (για εμάς) της Παρασκευής το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του έπειτα από δυόμιση χρόνια έγγαμου βίου (6 συνολικά, γνωρίστηκαν το 2011, αρραβωνιάστηκαν το 2012) και από τότε παρακολουθούμε με αγωνία όλο το παρασκήνιο.

4941D5B100000578 5398067 image a 2 1518742309465

«Η star αγόρασε το συγκεκριμένο σπίτι, το ανακαίνισε και τώρα το πουλάει. Έτσι κάνει η Jennifer, αγοράζει σπίτια, τα ανακαινίζει και στην συνέχεια τα πουλάει για ένα καλύτερο κέρδος», αναφέρει η πηγή. Και πρόκειται για το ίδιο σπίτι που πριν από μία εβδομάδα φωτογράφησε η ηθοποιός για το τεύχος Μαρτίου 2018 του Architectural Digest's. «Κοιτάζω γύρω μου, βλέπω τον σύζυγό μου, τα σκυλιά μας και το σπίτι μας και, ειλικρινά, δεν υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο στο οποίο θα ήθελα να βρίσκομαι», είχε αναφέρει επίσης η ηθοποιός στην συνέντευξη, ωστόσο ο σύζυγος της δεν ήταν πουθενά στη φωτογράφιση, λογικό μιας και ήταν ήδη χωρισμένοι.

Η φωτογράφιση μάλιστα έγινε την κατάλληλη στιγμή, που η star ήθελε να πουλήσει το σπίτι. Μέσω του περιοδικού θα το δουν πολλοί κι έτσι θα γίνει ακόμη καλύτερη προώθηση. Το οίκημα αυτό του 1965 σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα A. Quincy Jones και αγοράσθηκε από την Jennifer Aniston το 2011 για 21εκατομμύρια δολάρια.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Tελικά δεν είναι απλά φήμες: Η σχέση Jennifer – Brad είναι μάλλον… αληθινή