Κανένας χωρισμός: Η star σπάει τη σιωπή της και διαψεύδει όλες τις φήμες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κανένας χωρισμός: Η star σπάει τη σιωπή της και διαψεύδει όλες τις φήμες

Το διάσημο ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και ευτυχισμένο

Μπορεί αυτές τις τελευταίες ημέρες το διαζύγιο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας να είναι αυτό της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux, όμως μέσα στο Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν ένα ακόμη αγαπημένο ζευγάρι να χωρίζει από στιγμή σε στιγμή. Ως θέμα χρόνου παρουσίαζαν τα μέσα τον χωρισμό των δύο τραγουδιστών, όμως ευτυχώς όλα αυτά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από φήμες.

Μετά από πολύ καιρό η τραγουδίστρια έκανε μία δημόσια εμφάνιση στο Newcastle στα εγκαίνια ενός κέντρου, το οποίο είχε και το όνομα της και εκεί «έσπασε» την σιωπή της και μίλησε σχετικά με τα δημοσιεύματα που την ήθελα να χωρίζει με τον σύντροφο της σχεδόν έναν χρόνο μετά την γέννηση του γιου τους.

495D026800000578 5411815 image m 25 1519116509062

Η Cheryl Cole και ο Liam Payne είναι ζευγάρι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμη, αφού η 34χρονη τραγουδίστρια διέψευσε όλες τις φήμες που την θέλουν να ζει χωριστά από τον νεαρό σύντροφο της. Μάλιστα είπε πως όλο αυτό καθόλου δεν την εξοργίζει και γενικά δεν θέλει να δίνει σημασία σε τέτοια ανούσια δημοσιεύματα. Εκείνη, ο Liam και ο -σχεδόν- ενός έτους γιος τους Bear είναι ευτυχισμένοι μαζί, όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους.

4965920800000578 5411815 image a 46 1519120794148

Μάλιστα, η ίδια είπε πως τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία και το πιο σημαντικό είναι οι δουλειές της και η οικογένεια που έχει φτιάξει με τον νεαρό Liam. Ευτυχώς, χωρισμός – Cheryl/Liam σημειώσατε διπλό.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της star από την έξοδο της, στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Αποκλείεται! Αυτός είναι ο τελευταίος χωρισμός που περιμέναμε να συμβεί στο Hollywood

Οι νέες λεπτομέρειες για τη σχέση Jennifer Aniston-Justin Theroux που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα