Αυτήν την είδηση φωτιά για το διαζύγιο Aniston-Theroux σίγουρα δεν θα την πιστέψεις με τίποτα

Και είναι ίσως ό, τι πιο απρόσμενο ακούσαμε

Σχεδόν τρεις εβδομάδες μετράει το διαζύγιο των Jennifer Aniston και Justin Theroux και κάθε μέρα -περίπου- έχουμε και από μία καινούργια είδηση για αυτόν τον τόσο απρόσμενο χωρισμό της χρονιάς που διανύουμε. Από τότε που ανακοίνωσαν πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή, οι φήμες γύρω από το γεγονός αυτό ξεφυτρώνουν συνεχώς και είναι αυτές ακριβώς οι φήμες που το ζευγάρι ήλπιζε να αποφύγει.

Και απ’ ό,τι φαίνεται τα προβλήματα αυτών των δύο ξεκινάνε από πολύ πιο παλιά από αυτό που ίσως φαντάζεσαι. Ακόμη ίσως και από τον γάμο τους, όπως αυτή η είδηση που τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα λοιπόν, με ένα νέο δημοσίευμα οJustin Theroux στην αρχή δεν ήθελε να παντρευτεί την Jennifer Aniston.

Ξέρουμε κι εσύ απορείς αυτήν τη στιγμή. Ένα άτομο από τον κοντινό κύκλο του ζευγαριού ανέφερε στο Us Weekly πως ο γάμος δεν ήταν τόσο σημαντικό και πρωτεύον ζήτημα για τον Justin Theroux και πως στην τελική ίσως να παντρεύτηκαν για τελείως λάθος λόγους. Είχε επιφυλάξεις εκείνη τη στιγμή επειδή δεν είχε καταλάβει ακόμη που θα ζούσαν ως ζευγάρι. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε την προτίμηση της πόλης να αποτελεί πηγή σύγκρουσης για τους δυο τους.

Με λίγα λόγια ο star δεν ήταν και τόσο σίγουρος ή fan της ιδέας (όπως θες πες το) του να ανταλλάξουν όρκους και να κάνουν την σχέση τους επίσημη. «Ο Justin ήταν απίστευτα ερωτευμένος με την Jennifer -και μάλλον πάντα θα είναι- αλλά ο γάμος δεν ήταν ποτέ σημαντικός γι’ αυτόν», αναφέρει μία πηγή. Και αυτό ίσως να ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα στην σχέση τους.

Και κάπως έτσι αποτελούν ένα ακόμη ζευγάρι -από τα αγαπημένα μας- που έβαλε τέλος στην αγάπη του.

Διάβασε ακόμη:

Η μεγάλη αλλαγή: Οι νέες εμφανίσεις των Jennifer Aniston και Justin Theroux μετά τον χωρισμό τους

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ