Survivor 2:10 φωτογραφίες που θα σε πείσουν πως ο Πάνος Θεοδώρου είναι το νέο sexy κορμί του reality

Survivor 2:10 φωτογραφίες που θα σε πείσουν πως ο Πάνος Θεοδώρου είναι το νέο sexy κορμί του reality

Ένας ακόμη παραπάνω λόγος για να κολλήσεις

Όσο περνάει ο καιρός το Survivor γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον και φυσικά κερδίζει ακόμη περισσότερο έδαφος. Μπορεί να έχουν φύγει μερικοί από τους παίκτες που συμπαθήσαμε και αγαπήσαμε λόγο παραπάνω, όμως πριν από δύο ημέρες είχαμε νέες αφίξεις στο reality επιβίωσης. Και αφού σου συστήσαμε τη Φελίσια Λαπάτη και σου παραθέσαμε τους λόγους που πιστεύουμε πως θα τα πάει αρκετά καλά, θέλουμε να σου δείξουμε έναν ακόμη παίκτη.

Αν δεν είσαι Survivor fan, βλέποντας παρακάτω τις φωτογραφίες του Πάνου Θεοδώρου είμαστε σίγουρες πως σιγά σιγά κι εσύ θα κολλήσεις. Ο Πάνος είναι το νέο μέλος που ενσωματώθηκε στην ομάδα των Μαχητών και ο μόνος ίσως λόγος για τον οποίο συμπαθήσαμε την εν λόγω ομάδα. Βλέπεις οι συνεχείς τσακωμοί και οι εντάσεις -κερδίσουν, χάσουν- μας έχουν κάνει να υποστηρίζουμε λίγο παραπάνω τους Διάσημους.

Από προχτές όμως είμαστε και λίγο Μαχητές και γι’ αυτό ευθύνεται ξεκάθαρα ο Πάνος Θεοδώρου. Μελαχρινός είναι, γένια δεν έχει αλλά δεν πειράζει, κορμί άψογο έχει , κοιλιακούς να τους μετράς έναν-έναν έχει, τι άλλο να ζητήσεις; Για να μην μιλήσουμε γι’ αυτό το βλέμμα που σε κοιτάζει και ζαλίζεσαι. Όπως καταλαβαίνεις από την παραπάνω περιγραφή ο Πάνος έχει γίνει ο νέος αγαπημένος μας παίκτης -εντάξει μετά τους Νάσο Παπαργυρόπουλο και Γιάννη Δρυμωνάκο- και πλέον θα ζητωκραυγάζουμε και γι’ αυτόν.

Δες στη gallery παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες που βρήκαμε στο Instagram account του και πες μας, δεν είναι αυτός ο νέος Κωνσταντίνος Βασάλος;

Διάβασε ακόμη:

Survivor 2:Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος & η Όλγα Φαρμάκη γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι και ιδού η απόδειξη