Ποιο photoshop; Η Kim Kardashian απαντά στους επικριτές της... με αποδείξεις

Πατουχέα Μαριάννα
Ποιο photoshop; Η Kim Kardashian απαντά στους επικριτές της... με αποδείξεις

Θυμάσαι που πρόσφατα μιλήσαμε για το χειρότερο photoshop που έχει κάνει ποτέ η Kim;

Αν δε θυμάσαι, σου υπενθυμίζω ότι η Αμερικανίδα τηλεπερσόνα ανέβασε μια φωτογραφία τις προάλλες που δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα –κοινώς, πλήρης αποτυχία- και αυτό γιατί την είχε φιξάρει αρκετά. Συγκεκριμένα, σχολιάστηκε ότι θέλοντας να μαζέψει λίγο το μπρατσάκι και την μεσούλα της, συρρίκνωσε ένα αμάξι, ένα κτίριο και άλλαξε λίγο και την κατεύθυνση των λευκών γραμμών στο δρόμο. Ε δεν το λες και λίγο.

Η πρώτη της αντίδραση μετά τον καταιγισμό των αρνητικών σχολίων ήταν να απενεργοποιήσει τα σχόλια, γεγονός που δεν εμπόδισε τους επικριτές της να της επιτεθούν στο twitter.

Έτσι, η Kim αποφάσισε να κινηθεί πιο δραστικά ανεβάζοντας την κανονική φωτογραφία με μια εξήγηση για το τι είχε συμβεί. «Διαβάζω παντού ότι έκανα το χειρότερο photoshop στην ιστορία. Είναι τόσο γελοίο. Εγώ απλά αναδημοσίευσα μια περικομμένη φωτογραφία που είχε ανεβάσει ένας θαυμαστής μου.»

Φαίνεται πως ο θαυμαστής ανέβασε την φωτογραφία της χρησιμοποιώντας το “mirror effect” και όταν εκείνη την αναδημοσίευσε το αποτέλεσμα ήταν αυτό.

kim

Παρά την εξήγηση που έδωσε, η Kim απενεργοποίησε και σε αυτή τη δημοσίευση τα σχόλια θέλοντας μάλλον να προφυλαχτεί από τις αντιδράσεις του κοινού.

Αμέσως, να το φάτε το κορίτσι.

Διαβάστε ακόμη:

Stop the Press: Η Angelina Jolie έχει νέα σχέση

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό