Power of love: Δείτε τώρα τι κάνει η Στέλλα μόνη της εκτός παιχνιδιού! (photos)

Power of love: Δείτε τώρα τι κάνει η Στέλλα μόνη της εκτός παιχνιδιού! (photos)

Άραγε το κάνει για να αρέσει περισσότερο στον Πάνο;

Εντάξει μπορεί το Power of love να μην έχει την ίντριγκα και το σασπένς του Survivor και του MasterChef, έχει όμως έρωτες και ωραία κορίτσια -και αγόρια- κάτι που δεν βλέπουμε στα άλλα δύο shows. Μάλιστα ένα από αυτά τα κορίτσια που μας έχει κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον είναι η Κρητικιά, Στέλλα Μιζεράκη και θα σου εξηγήσουμε αμέσως το γιατί.

Είναι ψηλή, είναι όμορφη, είναι γλυκιά και έχει ψηφιστεί και δύο φορές μέσα στο παιχνίδι, ως το πιο συμπαθητικό άτομο του σπιτιού. Επιπλέον το Instagram account της είναι ένα σωστό διαμαντάκι και μια ματιά σε αυτό θα σε πείσει για τα λεγόμενα μας. Και φτάνουμε λοιπόν και στο θέμα μας, το οποίο είναι το εξής.

stellamizeraki 28435037 229847907562555 2701009498281082880 n

Το ξανθό κορίτσι του reality σήμερα αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της και μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια είπαν να προετοιμαστούν για το καλοκαίρι. Στα stories της στο Instagram ανέβασε πριν από λίγη ώρα, μία φωτογραφία της στην οποία προετοιμαζόταν για solarium. Γιατί αν δεν έχεις σταρένια επιδερμίδα πως θα φορέσεις το μπικίνι σου; Όχι, το καταλαβαίνουμε το κορίτσι, πλησιάζει καλοκαίρι.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Survivor 2: Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σου συστήσουμε την σύντροφο του Γιάννη Τσίλη