Τώρα καταλάβαμε πόσα κιλά έχασε η Σπυροπούλου στο Survivor

Πατουχέα Μαριάννα
Τώρα καταλάβαμε πόσα κιλά έχασε η Σπυροπούλου στο Survivor

Το σημερινό της story δεν μας αφήνει αμφιβολίες

Εμφανώς αδυνατισμένο και άκρως ανανεωμένο επέστρεψε το πιο «Διάσημο» κορίτσι του φετινού Survivor, που δεν είναι άλλο από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Θα θυμάσαι σίγουρα πως πριν από κάποιες εβδομάδες σου είχαμε γράψει για την εμφάνιση της Κωνσταντίνας και πόσο αυτή είχε αλλάξει, όντας μόλις λίγο καιρό μέσα στο παιχνίδι. Άλλωστε, είναι γνωστό πως όσοι δοκιμάζουν τις αντοχές τους στο Survivor, γυρίζουν κάπως διαφορετικοί, κάπως πιο αδύνατοι και αυτό ακριβώς είδαμε από την Κωνσταντίνα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, όμως, φαίνεται να μην επαναπαύεται στα κιλά που έχασε και να το έριξε αμέσως στη γυμναστική. Όπως μας έδειξε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν πρόλαβε να περάσει μια εβδομάδα και έσπευσε να διατηρήσει το κορμί που έφτιαξε με.. σκοινάκι!

Η γυμναστική με το σκοινάκι πρέπει να είναι και η αγαπημένη της όμορφης Ροδίτισσας αν κρίνουμε από τα όσα είχε πει στον Σάκη Τανιμανίδη την δεύτερη μέρα της στο παιχνίδι. Θυμάστε το γέλιο που είχαμε ρίξει; Στην ερώτηση για το αν έκανε κάποια ειδική προπόνηση για το Survivor η παρουσιάστρια εξήγησε: «Τρεις μέρες πριν ξεκίνησα το σκοινάκι! Έκανα τρελή προετοιμασία… Έφαγα όσο μπορούσα να έχω αποθέματα! Σίγουρα κάνω κάποιο άθλημα που μου αρέσει αλλά μέχρι εκεί».

spyrrrrr

Δείτε ακόμα:

4 λόγοι για τους οποίους συμπάθησες την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor 2