Έξι μήνες μετά το ατύχημα της, η star μας δείχνει το πρόσωπο της για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξι μήνες μετά το ατύχημα της, η star μας δείχνει το πρόσωπο της για πρώτη φορά

Και όμως ήρθε αυτή η στιγμή

Πριν από αρκετούς μήνες η γνωστή τραγουδίστρια της country είχε ένα ατύχημα, το οποίο την ανάγκασε να κάνει περίπου 40 με 50 ράμματα στο πρόσωπο της. Όπως η ίδια είχε αναφέρει τότε, τίποτα δεν είναι πια το ίδιο από εδώ και στο εξής, ενώ ένιωθε και πολύ άσχημα γιατί το πρόσωπο της είχε πια παραμορφωθεί.

Και δεν θα σου κρύψουμε πως καιρό τώρα περιμένουμε να κάνει την κίνηση αυτή, να μας δείξει δηλαδή και πάλι το πρόσωπο της. Και όχι για να την κρίνουμε, αλλά γιατί θέλαμε να δούμε πόσο άσχημα ήταν για εκείνη τα πράγματα. Και η στιγμή αυτή είναι πλέον γεγονός, η Carrie Underwood έξι μήνες μετά το ατύχημα της ανεβάζει στο Instagram account της, την πρώτη φωτογραφία της, στην οποία απεικονίζεται η ίδια.

H 35χρονη star θα παρευρεθεί στα ACMAwards και ανέβασε στο account της μία φωτογραφία από τις πρόβες της. Μπορεί να ήταν σχετικά μακρινή η λήψη, όμως εμάς φάνηκε πως η star έχει βρει και πάλι τον παλιό της εαυτό. Δεν είδαμε κανένα σημάδι και κανένα παραμορφωμένο πρόσωπο. Σύντομα όμως θα έχουμε και άλλες φωτογραφίες από τα βραβεία και την εμφάνιση της και θα μπορούμε να «κρίνουμε» με περισσότερη σιγουριά.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ο Brad Pitt ζει τον απόλυτο έρωτα και όλο αυτό μοιάζει με ψέμα