Η Kate Hudson φούσκωσε ήδη αρκετά και μας δείχνει την κοιλίτσα της στον «γάμο» της Gwyneth Paltrow

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Hudson φούσκωσε ήδη αρκετά και μας δείχνει την κοιλίτσα της στον «γάμο» της Gwyneth Paltrow

Κομψή και υπέρλαμπρη

 

Μυστήριο παραμένει ακόμη για το αν η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk παντρεύτηκαν κρυφά μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όμως η δεξίωση και οι καλεσμένοι τους δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό. Η Kate Hudson που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν από δύο εβδομάδες περίπου, έδωσε το παρών στην δεξίωση και ήταν πραγματικά εκθαμβωτική.

Η γλυκιά ηθοποιός, που επιτέλους πραγματοποιείται το όνειρο της –να αποκτήσει ένα κοριτσάκι- έκανε πριν από μερικές την πρώτη επίσημη εμφάνιση της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, όμως αυτή του Σαββάτου είχε κάτι το τελείως διαφορετικό. Μας φάνηκε πως η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά από την τελευταία φορά που την είδαμε και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μη σταθούμε σε αυτό.

Η 38χρονη ηθοποιός που συνοδευόταν από τον σύντροφο της Danny Fujikawa επέλεξε να φορέσει γι’ αυτήν την όμορφη στιγμή της φίλης της, ένα μακρύ κίτρινο gown, το οποίο συνδύασε με χρυσές ψηλοτάκουνες γόβες και ένα λευκό ημίπαλτο. Αν και αρκετά ριχτό το φόρεμα της, τόνιζε κάπως την κοιλίτσα της και ήταν αλήθεια πολύ όμορφο όλο αυτό.

Ανυπομονούμε για τις εμφανίσεις της, στις οποίες η κοιλιά της θα είναι πια πραγματικά μεγάλη.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Δεν την προλαβαίνουμε! Μετά την εγκυμοσύνη ήρθε και ο αρραβώνας;