Behind the scenes: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μας έδειξε αδημοσίευτα πλάνα, από το περσινό πάρτι ένωσης

Behind the scenes: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μας έδειξε αδημοσίευτα πλάνα, από το περσινό πάρτι ένωσης

Τι έγινε μόλις έσβησαν οι κάμερες;

Την αλήθεια μας θα σου την πούμε. Το περσινό Survivor είχε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας (όχι πως δεν το είχες καταλάβει) και είχαμε ταυτιστεί με αρκετούς από τους παίκτες που το απάρτιζαν διάσημους ή μη. Καταλαβαίνεις πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν θα μπορούσαν να μας περάσουν τόσο απαρατήρητοι.

Το φετινό μας πήρε λίγο περισσότερο χρόνο από όσο έπρεπε, όμως τελικά μας έκανε και πάλι να κολλήσουμε στις οθόνες μας. Εχθές μάλιστα που πραγματοποιήθηκε το πάρτι της ένωσης, ομολογούμε πως συγκινηθήκαμε υπέρ του δέοντος και κυριότερη αιτία ήταν, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και η απίστευτη φωνή του. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε και την εμφάνιση Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και Γιώργο Χρανιώτη, που μας διασκέδασαν με τα τραγούδια τους.

Νικητές του χθεσινού πάρτι στον διαγωνισμό τραγουδιού, βγήκαν οι Στέλιος και Νάσος και φυσικά θα τους δούμε του χρόνου στο επόμενο Survivor. Όση ώρα παρακολουθούσαμε όμως οι περσινοί παίκτες θυμήθηκαν το δικό τους πάρτι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μας έδειξε σε ένα βίντεο στο Instagram account του, τι συνέβη στο περσινό πάρτι, με το που έσβησαν οι κάμερες.

Υλικό που βλέπουμε για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες και που μας συγκίνησε.

Υ.Γ: Ο Γιώργος Χρανιώτης, μας αποκάλυψε πως αυτές τις μέρες που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο έψαξε και τελικά βρήκε το μαγιό που έχασε πέρυσι.


https://www.instagram.com/p/BiAd5HpHN9L

Διάβασε ακόμη:

Η Sarah Jessica Parker κάνει comeback στην «κόντρα» της με την Kim Cattrall