Survivor 2: Η Εύη Σαλταφερίδου μας απέδειξε πως έχει το απόλυτο summer body

Survivor 2: Η Εύη Σαλταφερίδου μας απέδειξε πως έχει το απόλυτο summer body

Πως και μας είχε ξεφύγει τόσο καιρό;

Η Εύη Σαλταφερίδου είναι μία από τις παίκτριες που μπήκαν στον δεύτερο –ας πούμε- γύρο του Survivor και η μόνη που έχει διασωθεί (μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα) από την ομάδα των Διασήμων. Κι ενώ στο παρελθόν είχαμε αναφερθεί ξεχωριστά στις Κατερίνα, Όλγα, αλλά και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Εύη την είχαμε αφήσει σε μία άκρη. Όμως αποδείχθηκε και πολύ δυνατή παίκτρια και πολύ όμορφο κορίτσι.

Από σώμα; Δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε πολύ, απλά τέλειο και απίστευτα γυμνασμένο. Κι ενώ στην παραλία των Διασήμων, αλλά και στα αγωνίσματα την βλέπουμε συνεχώς με σορτσάκι και κοντό μπούστο, δεν είχαμε δώσει την δέουσα σημασία στο σώμα της μέχρι που την είδαμε στο πάρτι της ένωσης.

Η όμορφη μελαχρινή, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο τοπ με τζιν σορτσάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα κι εκεί συνέβη το «μοιραίο». Εκεί την είδαμε και συνειδητοποιήσαμε, πως το κορίτσι έχει το απόλυτο summer body. Γι’ αυτό και δεν καθυστερήσαμε την βρήκαμε στο Instagram και στην παρακάτω gallery σου δίνουμε μία μικρή γεύση για το τι εστί Εύη.

Μην ξεχάσουμε να σου αναφέρουμε επίσης, πως έχει και εκπληκτική φωνή και σε περίπτωση που δεν την είδες εχθές, εδώ είναι ένα μικρό δείγμα.


https://www.instagram.com/p/BiBrmMGACF0

Διάβασε ακόμη:

Behind the scenes: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μας έδειξε αδημοσίευτα πλάνα, από το περσινό πάρτι ένωση