Η 39χρονη star έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα και ήταν απλά υπέροχη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η 39χρονη star έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα και ήταν απλά υπέροχη

Είναι αρκετά εμφανής

Πριν από μία εβδομάδα περίπου μάθαμε πως η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, έπειτα από πέντε χρόνια. Ήταν μία από τις απρόσμενες εγκυμοσύνες που μάθαμε το τελευταίο διάστημα, αλλά που μας χαροποίησε δεόντως. Η 39χρονη star εχθές έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα και ήταν πραγματικά υπέροχη.

Η Claire Danes και ο Hugh Dancy θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και η ηθοποιός είναι πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά. Η star έδωσε το παρών στο Tribeca Film Festival της Νέας Υόρκης και η εμφάνιση της συζητήθηκε αρκετά.

Μπορεί η κοιλιά της να μην έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, όμως το φόρεμα που φορούσε, την τόνιζε ιδιαίτερα και μπορούμε να πούμε πως έχει φουσκώσει ήδη αρκετά. Το μακρύ cocktail φόρεμα που φορούσε με το βαθύ ντεκολτέ, μπορούμε να πούμε πως την κολάκευε αρκετά, ενώ με βεβαιότητα σου λέμε πως η εγκυμοσύνη της πάει πάρα πολύ.

Η 39χρονη star διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους στη ζωή της και αυτό φάνηκε και στο πρόσωπο της. Δες τις φωτογραφίες από την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί, στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Συγγνώμη βλέπουμε καλά;Ο νιόπαντρος star χωρίς τη βέρα του & σε τρυφερά τετ-α-τετ με γνωστή ηθοποιό;