Η Kate Hudson κυκλοφορεί με εφαρμοστό top και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kate Hudson κυκλοφορεί με εφαρμοστό top και μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Και δεν έχει πάρει γραμμάριο

Ένα όνειρο είχε η Kate Hudson, να αποκτήσει μία κόρη. Και το όνειρο της αυτό σε λίγους μήνες θα γίνει πραγματικότητα, αφού εκείνη και ο σύντροφος της Danny Fujikawa θα γίνουν γονείς σε ένα κοριτσάκι. Τα sites και τα tabloids έγραψαν πολλές φορές πως η ηθοποιός είναι έγκυος και επιτέλους αυτό έγινε πραγματικότητα.

Η 38χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από το Instagram account της με ένα πολύ όμορφο βίντεο και μία λεζάντα, στην οποία έγραφε το πόσο ευτυχισμένη είναι που θα γίνει μαμά και πάλι. Η star διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, κι ενώ η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά, μπορούμε να πούμε πως δεν έχει πάρει σχεδόν καθόλου κιλά.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε το απόγευμα της Τετάρτης στο Los Angeles σε κάποιες εξωτερικές δουλειές που είχε και το look της αντικατόπτριζε αυτό ακριβώς που σου περιγράψαμε παραπάνω. Η Kate φορούσε ένα γκρι εφαρμοστό μπλουζάκι που τόνιζε την φουσκωμένη της κοιλίτσα και μια αέρινη φούστα, η οποία όμως δεν της πρόσδιδε κιλά. Αρκετά casual και άνετα ντυμένη η ηθοποιός έκανε την βόλτα της (και τις δουλειές της) και εμείς απλά χαζεύαμε το σώμα της.

Κλασικό φαινόμενο των star του Hollywood, όταν βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ευτυχισμένη και… φουσκωμένη: Η star κάνει ηλιοθεραπεία και μας δείχνει την κοιλίτσα της