Η συγκινητική ιστορία πίσω από την εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή στο DWTS

Η συγκινητική ιστορία πίσω από την εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή στο DWTS

Συγκινητική και πολύ όμορφη ταυτόχρονα

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι μία από τις πιο όμορφες και sexy παρουσίες της ελληνικής showbiz και αυτό είναι κάτι που μας αποδεικνύει αρκετά συχνά, είτε μέσα από το Instagram account της, είτε από τις εμφανίσεις της στα live του Dancing with the stars, το οποίο και παρουσιάζει.

Η τελευταία της εμφάνιση στο show όμως για την οποία και σου γράψαμε εδώ, έκρυβε από πίσω κάτι πολύ όμορφο και συγκινητικό, όπως μας αποκάλυψε η ίδια, πριν από μερικές ώρες. Το total black φόρεμα που φορούσε την Παρασκευή δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, εκτός του ότι τόνιζε το υπέροχα καλλίγραμμο κορμί της, κρύβει και μία πολύ όμορφη ιστορία από πίσω.

Το φόρεμα αυτό ήταν η ευχή ενός δωδεκάχρονου κοριτσιού, η οποία ευχήθηκε να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Η ευκαιρία αυτή της δόθηκε και κάπως έτσι, με την βοήθεια της Σήλιας, σχεδίασε αυτό το υπέροχο φόρεμα που φορούσε η Ευαγγελία, το βράδυ της Παρασκευής. Η παρουσιάστρια το ανέφερε στην ανάρτηση της στο Instagram account της και πραγματικά μας συγκίνησε αρκετά.

«Ημιτελικός @dwts_ant1 ?
Η 12χρονη Κατερίνα ευχήθηκε να γίνει σχεδιάστρια μόδας και με την καθοδήγηση της @celiakritharioti σχεδίασε αυτό το υπέροχο φόρεμα για μένα!!! @makeawish.greece ?
Την ευχαριστώ πολύ πολύ και της εύχομαι τα καλύτερα!❤️
#makeawish #kanemiaeuxi #wishcometrue #hope#lastnight #semifinal #dwts #ant1», έγραψε στη λεζάντα της, με τα σχόλια και τα likes να πέφτουν βροχή.

Διάβασε ακόμη:

Δες την αποψινή εμφάνιση της Ευαγγελίας Αραβανή στο DWTS