Tristan Thompson: Μετά το σκάνδαλο με την Khloe, κάνει την εμφάνιση του στο Instagram

Tristan Thompson: Μετά το σκάνδαλο με την Khloe, κάνει την εμφάνιση του στο Instagram

Και όχι δεν μας έδειξε την κόρη του

Ο Tristan Thompson είναι ένα άτακτο αγόρι και αυτό είναι κάτι που δεν ήξερε η Khloe Kardashian πριν συνάψει σχέσεις μαζί του. Ή μπορεί και να το ήξερε και απλά να ήλπιζε πως δεν θα συμβεί σε εκείνη το μοιραίο. Όμως συνέβη, και συνέβη με τον πιο παράδοξο και άσχημο τρόπο, αφού ο σύντροφος της πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να την απατάει μόλις λίγες ημέρες πριν εκείνη γεννήσει.

Έκτοτε και αφού η reality star έφερε στον κόσμο το παιδάκι τους, κανένας από τους δύο δεν έχει συχνή παρουσία στα social media. Αυτό όμως μέχρι πριν από κάποια 24ωρα, που ο μπασκετμπολίστας «έσπασε» την σιωπή του στα social media και όχι μόνο δεν διέγραψε το account του στο Instagram, όπως η Khloe ζήτησε, αλλά ανέβασε και μια φωτογραφία. Η οποία όμως δυστυχώς δεν απαθανάτιζε την νεογέννητη κόρη του. (Ίσως και να μην γίνει ποτέ αυτό και να μας αφήσουν με την περιέργεια).

Ο 27χρονος NBAer ανέβασε στο account του, μία φωτογραφία, με αφορμή τη νίκη της ομάδας του, Cleveland Cavaliers, στο έβδομο παιχνίδι για τα προημιτελικά των πλέι οφ του NBA. «Τι ατμόσφαιρα! Υπέροχη νίκη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του σηματοδοτώντας την επιστροφή του στα social media.

Δες τη φωτογραφία του στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Khloe Kardashian:10 φωτογραφίες της star πριν γίνει μαμά, που θα κάνουν τον Tristan να μετανιώσει