Το δώρο γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ στον Harry και τη Meghan, θα σε ανατριχιάσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το δώρο γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ στον Harry και τη Meghan, θα σε ανατριχιάσει

Αρκετά τρομακτικό και spooky αν μας ρωτάς

Σε περίπου δύο εβδομάδες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, κάνοντας επιτέλους πραγματικότητα τον πιο παραμυθένιο και πιο πολυσυζητημένο γάμο αυτής της χρονιάς. Όσο πλησιάζουν οι μέρες, τόσο πιο πολύ ανυπομονούμε να δούμε την ηθοποιό μέσα στο νυφικό της και στο πλάι του αγαπημένου μας πρίγκιπα.

Όπως συνηθίζεται τα μέλη της βασιλικής οικογένειας «πρέπει» να έχουν δύο σπίτια, κι ενώ γνωρίζουμε ήδη πως οι Harrys –όπως ονομάζονται ανεπίσημα ως τον γάμο- μένουν ήδη στο Nottingham Cottage του Kensington Palace, δεν ξέρουμε ακόμη ποιο ακριβώς θα είναι το εξοχικό τους. Ή μάλλον περίπου ξέρουμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Βασίλισσα Ελισάβετ σκέφτεται να δωρίσει στο νέο πριγκιπικό ζεύγος το York Cottage, το οποίο βρίσκεται στο Sandringham και είναι ωστόσο λίγο διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα οικήματα της οικογενείας. Μπορεί εξωτερικά να δείχνει υπέροχο σαν νεοκλασικό οίκημα –μιας και περιέχει τα πάντα- φήμες όμως αναφέρουν πως είναι κάπως στοιχειωμένο και είναι αρκετά τα άτομα της βασιλικής οικογένειας (και από πιο παλιά) που έχει περιφρονήσει το συγκεκριμένο σπίτι.

Η βασίλισσα Victoria έχει χαρακτηρίσει αυτό το «σπίτι του τρόμου» ως θλιβερό και πολύ άτυχο. Τώρα αν η Ελισάβετ πράγματι έχει σκεφτεί να κάνει από το σπίτι δώρο στο ζευγάρι θα το μάθουμε σύντομα. Μεταξύ μας πάντως θα ‘ναι λίγο αγένεια αν το αρνηθούν.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από το σπίτι.

Διάβασε ακόμη:

Σκάνδαλο! Ποιος ζητά να ακυρωθεί ο γάμος του Harry με τη Meghan Markle;