Πόσο μεγάλωσαν! Η Sarah Jessica Parker σε μία σπάνια εμφάνιση με τις δίδυμες κόρες της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόσο μεγάλωσαν! Η Sarah Jessica Parker σε μία σπάνια εμφάνιση με τις δίδυμες κόρες της

Και οι τρεις ήταν υπέροχες

Το όνομα της Sarah Jessica Parker έχει ακουστεί αρκετά τους τελευταίους μήνες, μόνο που ο λόγος δεν ήταν και τόσο θετικός. Σίγουρα θα θυμάσαι την κόντρα της με την Kim Cattrall, η οποία τελικά δεν κατέληξε κάπου, ενώ η ίδια η ηθοποιός πριν από μερικές μέρες επανήλθε στο θέμα δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα απλά να υπενθυμίσω ότι δεν υπάρχει κανένας τσακωμός. Δεν έχω διατυπώσει ποτέ ούτε μία αγενή ή εχθρική λέξη, επομένως θα ήθελα να το επαναδιατυπώσουμε».

Αφήνοντας όμως πίσω της αυτό το θέμα, η 53χρονη ηθοποιός έκανε μία πολύ σπάνια εμφάνιση παρέα με τις δίδυμες κόρες της Marion και Tabitha το απόγευμα της Πέμπτης στη Νέα Υόρκη. Η Sarah Jessica Parker και οι κόρες της παρευρέθηκαν στο Ballet’s Spring Gala, όπου γιορτάστηκε η 100η επέτειος από την γέννηση του θρυλικού χορογράφου, Jerome Robbins.

«Όμορφοι και ταλαντούχοι χορευτές ανυπομονούμε να σας δούμε! Φιλιά SJ και κόρες», έγραψε η ηθοποιός σε μία ανάρτηση της στο Instagram account της λίγο πριν το μεγάλο event. Οι κόρες της που είναι πλέον οχτώ ετών, ομολογουμένως έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ και είναι κούκλες. Αν μας ρωτούσες πάντως θα λέγαμε πως η μία μοιάζει στη Sarah και η άλλη στον μπαμπά της, Matthew Broderick.


https://www.instagram.com/p/BiVS-ROAHAy

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Sarah Jessica Parker αντιμέτωπη με το νόμο. Oops!