Η Selena Gomez αδυνάτισε και πάλι και είναι υπέροχη

Η Selena Gomez αδυνάτισε και πάλι και είναι υπέροχη

Η τελευταία της εμφάνιση μας άρεσε πάρα πολύ

Εδώ και περίπου δύο μήνες η Selena Gomez έχει χωρίσει από τον Justin Bieber και εκτός από ελεύθερη, είναι και ωραία. Η νεαρή τραγουδίστρια βιώνει ίσως την καλύτερη περίοδο της ζωής της και φαίνεται πως πια δεν την επηρεάζει ο Justin, ούτε και ο χωρισμός τους. Οι εποχές αυτές που η 25χρονη έπεφτε στα πατώματα κάθε φορά που χώριζε με τον star έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και πολύ μας αρέσει ο νέος της εαυτός.

Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει και το νέο της single και όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις είναι καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε σε χαλαρή βόλτα της στη Νέα Υόρκη και πιστεύουμε πως έχει αδυνατίσει αρκετά από την τελευταία της εμφάνιση. Γενικά το διάστημα που μας πέρασε έπαιρνε και έχανε βάρος πολύ συχνά και δεν σου κρύβουμε μας είχε ανησυχήσει αρκετά.

Πλέον μπορούμε όμως να πούμε πως έχει τις ιδανικές αναλογίες και θα το δεις και μόνη σου στις φωτογραφίες παρακάτω. Η 25χρονη τραγουδίστρια φορούσε ένα λευκό ανοιξιάτικο –θα λέγαμε- πουλοβεράκι και ένα γαλάζιο παντελόνι, το οποίο αν και φαρδύ δεν της πρόσθετε καθόλου κιλά.


https://www.instagram.com/p/BiZ1CXihTpE

Ήταν χαμογελαστή και πάρα πολύ ευδιάθετη, και αυτό μας άρεσε πολύ. Αυτή η Selena μας αρέσει, αυτή αγαπήσαμε και ελπίζουμε να τη δούμε και πάλι ερωτευμένη, και όχι δεν εννοούμε σε καμία περίπτωση με τον Justin.


https://www.instagram.com/p/BiZ4mWDDg0M

Διάβασε ακόμη:

Η δήλωση του Justin Bieber για το νέο look της Selena Gomez, που απέδειξε πως δεν την έχει ξεπεράσει