Καμία επανασύνδεση: Ο διάσημος τραγουδιστής έχει νέα σύντροφο και είναι super hot

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καμία επανασύνδεση: Ο διάσημος τραγουδιστής έχει νέα σύντροφο και είναι super hot

Πιστεύεις κι εσύ πως η πρώην θα ζηλέψει κάπως;

Πριν από μερικές εβδομάδες η φήμη πως ο διάσημος τραγουδιστής και το μοντέλο (πρώην σύντροφός του) βρίσκονταν ένα βήμα από την επανασύνδεση ακουγόταν αρκετά έντονα και μάλιστα υπήρχαν και πληροφορίες που ανέφεραν πως οι δυο τους εθεάθησαν να φιλιούνται στο Coachella. Εκείνη μερικά 24ωρα αργότερα διέψευσε κάθε φήμη και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία επανασύνδεση μεταξύ τους.

Μάλιστα την ίδια μέρα, εθεάθη σε βόλτα με ένα αγόρι αγνώστων λοιπών στοιχείων, επιβεβαιώνοντας πως δεν τα έχει ξαναβρεί με τον πρώην της. Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει, ακόμη, αναφερόμαστε στην Bella Hadid και τον The Weeknd, οι οποίοι απ’ ό,τι φαίνεται έχουν αφήσει οριστικά πίσω τους ό,τι και αν είχαν.

Ο 28χρονος τραγουδιστής, μάλιστα, έχει καινούργια σύντροφο εδώ και αρκετό καιρό –πληροφορίες αναφέρουν πως είναι μαζί από το Coachella- ωστόσο η σχέση τους έγινε γνωστή τώρα που ο φακός τους τσάκωσε και σε βραδινή έξοδο. Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε ο Weeknd εθεάθη να φεύγει από το ξενοδοχείο Sunset Tower στο Hollywood με ένα μελαχρινό κορίτσι, του οποίου δεν γνωρίζουμε τα στοιχεία.

Ωστόσο τα δημοσιεύματα «θυμήθηκαν» πως εκείνος στο φεστιβάλ έβγαινε με την 24χρονη Dj και μοντέλο Chantel Jeffries, η οποία και έμοιαζε αρκετά με το μυστηριώδες κορίτσι της φωτογραφίας. Κάπως έτσι συμπεραίνουμε, λοιπόν, πως ο τραγουδιστής και η νεαρή είναι καιρό τώρα ζευγάρι, και απλά εμείς δεν γνωρίζαμε τίποτα. Μεταξύ μας πάντως, το κορίτσι αυτό είναι πολύ όμορφο και πολύ sexy και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ούτε από την Bella Hadid, ούτε και από την Selena Gomez. Γι’ αυτές πάλι δεν παίρνουμε και όρκο.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Πόσο μεγάλωσαν! Mila Kunis και Ashton Kutcher σε μία σπάνια έξοδο με τα δύο τους παιδιά