Μετά την εξομολόγηση ανασφάλειας, η Khloe Kardashian κυκλοφορεί με κολάν και είναι πολύ sexy

Μετά την εξομολόγηση ανασφάλειας, η Khloe Kardashian κυκλοφορεί με κολάν και είναι πολύ sexy

Η μητρότητα της πάει πολύ

Πριν από δύο ημέρες η Khloe Kardashian έκανε την πρώτη δημόσια έξοδο της με την νεογέννητη κόρη της και σίγουρα αυτό που θα ακολουθούσε δεν το προέβλεψες με τίποτα. Η reality star ξεδίπλωσε όλη την ανασφάλεια της για το κορμί της, σε ένα post στο app της και ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Δεν ξέραμε πως ήταν τόσο ανασφαλής με το σώμα της. Στην φωτογραφία που απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι, τα οπίσθια της φαινόντουσαν αρκετά μεγάλα και η ίδια δεν το πίστευε.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως η επόμενη εμφάνιση της, δεν θα ήταν και πάλι τόσο αποκαλυπτική. Η Khloe Kardashian βρήκε να κάνει μερικές δουλειές και ο φακός ήταν και πάλι εκεί για να την απαθανατίσει εν δράσει. Φυσικά όμως δεν τους έδωσε τα πλάνα που περίμεναν, αφού παρά το γεγονός πως φορούσε κολάν, είχε δέσει ένα φούτερ γύρω από την μέση της, προκειμένου να κρύψει κάπως τα οπίσθια της (ανασφάλεια vol.2).

Με ένα total black casual σύνολο, η reality star έκανε τις δουλειές της αγνοώντας τον φακό που την ακολουθούσε κατά πόδας. Εμάς πάντως μας άρεσε πολύ και καθόλου δεν μας νοιάζει η περιφέρεια της. Οι αδερφές Kardashian άλλωστε φημίζονται για τις καμπύλες τους, γι’ αυτό και δεν μπορέσαμε να κατανοήσουμε την ανασφάλεια της. Επίσης το πρόσωπο της έχει γλυκάνει πάρα πολύ και πιστεύουμε πως η μητρότητα της πάει απίστευτα.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Aλήθεια τώρα; Η Khloe Kardashian στην πιο ανασφαλή της δήλωση ever

Κι όμως συμβαίνει! Η Khloe Kardashian παντρεύεται και δεν σου κάνουμε καθόλου πλάκα