Selena Gomez-Justin Bieber: Μόλις μάθαμε την πραγματική αιτία του χωρισμού τους

Πατουχέα Μαριάννα
Selena Gomez-Justin Bieber: Μόλις μάθαμε την πραγματική αιτία του χωρισμού τους

Αυτή η σχέση με τα πολλά πισωγυρίσματα φαίνεται να τελείωσε οριστικά τον Μάρτιο. Γιατί όμως;

Οι δύο μήνες που έχουν περάσει από τον χωρισμό τους ζευγαριού μας έχουν αφήσει να καταλάβουμε πως τα πράγματα είναι, όντως, οριστικά. Και ενώ οι φήμες μέσα σε αυτό το διάστημα έδιναν και έπαιρναν με άλλους να υποστηρίζουν ότι αιτία του χωρισμού ήταν η μητέρα της Selena ενώ άλλοι ήθελαν ένα τσακωμό με αφορμή τα γενέθλια του τραγουδιστή να τους απομάκρυνε, η πραγματική αιτία είναι άλλη και θα την μάθεις ευθύς αμέσως.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως ούτε η μαμά της Selena ούτε τα γενέθλια του Justin συνετέλεσαν στο δυσάρεστο γεγονός και ότι η αιτία είναι πολύ πιο απλή από αυτή που φανταζόμαστε. Ο λόγος λοιπόν που το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί είναι η απόφαση της Selena να απολαύσει την οικογένεια, τους φίλους και την ελευθερία της.

Θα μου πεις, την εμπόδιζε ο Justin να τα κάνει αυτά; Αυτό δεν το ξέρω (ακόμα) αλλά απ’ ότι φαίνεται Justin, φίλοι και συγγενείς δεν πάνε μαζί.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι όσο περνάει ο καιρός η 25χρονη τραγουδίστρια νιώθει και πιο σίγουρη και πιο ικανοποιημένη από την απόφασή της. «Είναι στην καλύτερή της φάση και νιώθει έτοιμη για να κάνει το επόμενο βήμα προς ένα νέο σύντροφο».

Δες ακόμα:

Η Selena Gomez αδυνάτισε και πάλι και είναι υπέροχη

Eίναι γεγονός: Η πρώτη εμφάνιση της Khloe μαζί με τον Tristan Thompson μετά το σκάνδαλο

Πως είναι σήμερα η Pamela Anderson; Δες την να ποζάρει με μαύρο κορμάκι στα 51 της!