5 λόγοι που η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να κερδίσει την πρωτιά στην Eurovision 2018!

Πατούλια Κατερίνα
5 λόγοι που η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να κερδίσει την πρωτιά στην Eurovision 2018!

Πάμε για πρωτιά με την Φουρέιρα

Ξεκίνησε ως το απόλυτο outsider της φετινής Eurovision και έχει εξελιχθεί στο απόλυτο φαβορί. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα που έχουμε πέντε βασικές υποψίες πως μπορεί να βγει πρώτη στο μουσικό διαγωνισμό!

1. Η Κύπρος δεν έχει κερδίσει ποτέ το διαγωνισμό!

Η τελευταία φορά που η Κύπρος έφτασε κοντά στη νίκη, ήταν το 2004 με την πέμπτη θέση της 16χρονης τότε ομογενούς Λίζα με το Stronger Every Minute". Από τότε, η Κύπρος βλέπει μόνο τελευταίες θέσεις ή αποκλεισμό από τον τελικό. Είναι πολύ πιθανό η φετινή συμμετοχή να στηριχθεί για να φύγει επιτέλους η κατάρα για την Κύπρο.


https://www.instagram.com/p/BiZclYilZ-h

2. Την Φουρέιρα στηρίζει ο κόσμος που παρακολουθεί την Eurovision:

Τον ενθουσιασμό τους για την Ελένη έχουν δείξει πολλοί. Η Nikkie! Beauty Blogger από την Ολλανδία με πάνω από 10 εκατομμύρια ακόλουθους την στήριξε στο Instagram, οι eurofans της διοργάνωσαν μεγαλειώδες πάρτι και απ’ ότι φαίνεται η Φουρέιρα έχει κερδίσει τους πάντες στη Λισαβόνα!

3. Η Ελένη ξέρει να χορεύει με 15ποντο και το πιο στενό και μικροσκοπικό ρούχο στον κόσμο!

Γιατί, όταν έχεις μαθητεύσει στα μπουζούκια και μπορείς να χορεύεις με το πιο ψηλό και λεπτό τακούνι πάνω σε πατημένα γαρύφαλλα, εννοείται πως μπορείς να χορέψεις χωρίς κανένα άγχος και πάνω στη σκηνή της Eurovision.


https://www.instagram.com/p/Big53zpgZ6d

4. Η Φουρέιρα ήθελε πολύ, πάρα πολύ να πάει στη Eurovision

Πρέπει να θυμάμαι τουλάχιστον 237 συνεντεύξεις της Φουρέιρα στις οποίες δηλώνει μεταξύ άλλων πως θέλει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision. Στην τελευταία της δήλωση, είχε τονίσει πως θέλει να πάει στη Eurovision αλλά τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν θέλει να πάει με μαγκούρα! Και τα κατάφερε έστω και με την Κύπρο και ξέρεις πως όταν θέλεις κάτι πολύ, όλες οι δυνάμεις συνωμοτούν για να το πετύχεις.

5. Do it Like Paparizou

Η συνολική εμφάνιση της Φουρέιρα είναι άρτια. Τραγούδι eurovisioniko, ρούχο εντυπωσιακό, χορευτικό τρισδιάστατο, τίτλος σωστό slogan, βλέπε Fuego και ένα ολόκληρο πακέτο που μπορεί, ω, ναι, μπορεί να χτυπήσει και πρωτιά, και τύφλα να έχει η Παπαρίζου!

Διάβασε ακόμα: Eurovision 2018: Διάσημη beauty blogger με εκατομμύρια followers στηρίζει τη Φουρέιρα