Η Irina Shayk κάνει βόλτα με την κόρη της και εμείς τις απολαμβάνουμε. Δες την!

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Irina Shayk κάνει βόλτα με την κόρη της και εμείς τις απολαμβάνουμε. Δες την!

Μία μαμά όπως όλες

Το γεγονός ότι η Irina Shayk θεωρείται μία από τις πιο sexy γυναίκες στον πλανήτη –και καθόλου άδικα αν μας ρωτάς- δεν την κάνει να ξεχωρίζει σε κάτι (ούτε ανώτερη, ούτε κατώτερη) από τις άλλες διάσημες μαμάδες και αυτό μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Το supermodel που έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον Bradley Cooper, έχει βγει πολλές φορές βόλτα με την κόρη της, ποτέ όμως δεν προσπάθησε να μας εντυπωσιάσει με κάποιον τρόπο.

Το 32χρονο μοντέλο και αγγελάκι της Victoria’s Secret, μπορεί πριν από κάποιες ημέρες να μας άφησε με το στόμα ανοιχτό όταν εμφανίστηκε στο Met Gala, όταν όμως είναι με την κόρη της είναι όσο άνετη και χαλαρή θέλει, χωρίς να τη νοιάζει ο φωτογραφικός φακός. Ναι, η Irina είναι μία μαμά όπως όλες και πολύ μας αρέσει αυτό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός την έχει απαθανατίσει με την κόρη της, είναι όμως πάντα ωραίο να τη βλέπουμε, γιατί ακόμη και ατημέλητη είναι πραγματικά πανέμορφη. Δεν έχεις ποτέ τίποτα αρνητικό να της προσάψεις. Κάπως έτσι συνέβη και αυτήν τη φορά που εθεάθη στη Νέα Υόρκη σε βόλτα χαλαρή με την 14μηνών Lea De Seine και για μία ακόμη φορά δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε να την κοιτάζουμε.

Θα σου πούμε απλά πως φορούσε ένα πουλόβερ, φόρμα και τα αθλητικά της παπούτσια και τα μαλλιά της ήταν ατημέλητα πιασμένα σε μια χαμηλή κοτσίδα. Και όμως και πάλι μας έκανε να την χαζεύουμε. Ό,τι και να κάνει παραμένει μία θεά.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Για ποια εγκυμοσύνη μιλάς; Η Irina Shayk ποζάρει με το μπικίνι της & ο ανδρικός πληθυσμός παραληρεί