Ο έρωτας δεν κρύβεται! Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται σε σπάνια έξοδο του, μετά από καιρό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο έρωτας δεν κρύβεται! Το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται σε σπάνια έξοδο του, μετά από καιρό

Φαίνεται πως ζουν έναν έρωτα μεγάλο

Μπορεί οι δυο stars να είναι μαζί από το φθινόπωρο, όμως χρειάστηκε να περάσουν μερικοί μήνες, μέχρι να επιβεβαιώσουν πως είναι ζευγάρι. Και μπορεί να μην υπάρχει επίσημη δήλωση από το στόμα τους, οι φωτογραφίες όμως, τα τρυφερά τετ-α-τετ και οι αγκαλιές είναι η πιο τρανή απόδειξη για την σχέση τους.

Και αν νόμιζες πως επειδή έχεις καιρό να τους δεις έξω μαζί, πως κάτι δεν πάει και πολύ καλά κάνεις μεγάλο λάθος, γιατί όχι μόνο είναι μαζί, αλλά είναι και πολύ ερωτευμένοι. Ο Chris Martin και η Dakota Johnson, κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ όσον αφορά της σχέση τους και πολύ σπάνια τους βλέπουμε μαζί σε κάποια κοινή εμφάνιση. Είναι αλήθεια πως αποφεύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, μιας και τελευταία φορά τους είδαμε κάπου τον Μάρτιο, όμως αυτήν την φορά δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν.

Ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε έξω από ένα κατάστημα με οπωροκηπευτικά στο Malibu και φυσικά τους απαθανάτισε την στιγμή που έκαναν τα ψώνια τους. Ο 41χρονος τραγουδιστής των Coldplay και πρώην σύζυγος της Gwyneth Paltrow εθεάθη να τοποθετεί τις σακούλες με τα ψώνια στο αυτοκίνητο, ενώ λίγο πιο πίσω πλησίαζε και η 28χρονη ηθποιός, παρέα με τον σωματοφύλακα της.

Και οι δύο ήταν σχετικά casual ντυμένοι και φάνηκε να απολαμβάνουν αυτήν την δραστηριότητα τους μαζί. Και παρά το γεγονός πως δεν υπήρχε μία φωτογραφία που να τους δείχνει μαζί, φαίνεται πως είναι πολύ ευτυχισμένοι με αυτό που έχουν. Και ναι, θα στο πούμε. Μπορεί να έχουν κάποια χρόνια διαφορά όμως τους βρίσκουμε πολύ ταιριαστούς.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Dakota Johnson άλλαξε τα μαλλιά της και είναι πραγματικά αγνώριστη