Το μεγάλο comeback! Δες την Cameron Diaz σε μία σπάνια εμφάνιση της, μετά από καιρό

Το μεγάλο comeback! Δες την Cameron Diaz σε μία σπάνια εμφάνιση της, μετά από καιρό

Δείχνει ανανεωμένη

Μπορεί να παραιτήθηκε από την υποκριτική και το Hollywood, δεν παραιτήθηκε όμως και από τις δημόσιες εμφανίσεις της. Πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που την είδαμε σε κάποια έξοδο της, η Cameron Diaz όμως, έκανε το μεγάλο comeback και έδειχνε πολύ χαρούμενη και ανανεωμένη.

Κάπου τον Μάρτιο η Selma Blair είπε κατά λάθος σε συνέντευξη της για την απόφαση που είχε πάρει η Cameron και πως αυτός είναι και ο λόγος που είχαμε να την δούμε από το 2014 σε κάποια ταινία. Πλέον η 45χρονη ηθοποιός μετατράπηκε σε μία απλή πολίτης του Hollywood και καθόλου δεν φαίνεται να την ενοχλεί αυτό. Στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε μάλιστα μετά από πάρα πολύ καιρό, ήταν χαρούμενη και χαμογελαστή.

Ντυμένη σχετικά casual με τζιν παντελόνι και λευκό μπλουζάκι έκανε την βόλτα της στους δρόμους του Los Angeles, αγνοώντας τον φωτογραφικό φακό που την ακολουθούσε. Αντιθέτως χαμογέλασε στους παπαράτσι και μας απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο γλυκιά και προσιτή είναι. Απ’ ότι φαίνεται το γεγονός πως πια δεν συμπεριλαμβάνεται στον κόσμο του Hollywood δεν την ενοχλεί ιδιαίτερα και απολαμβάνει το ότι μπορεί να βγαίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή χωρίς να την αφορούν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Εμάς πάντως μας φάνηκε αρκετά ανανεωμένη και χαρούμενη. Τι λες κι εσύ; Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Δες και αυτό:

Θανατηφόροι κοιλιακοί! Η 47χρονη star ποζάρει με το μπικίνι της και «κόβει ανάσες»