Το σχόλιο της star στο Instagram που επιβεβαίωσε την σχέση της με τον παρουσιαστή

Το σχόλιο της star στο Instagram που επιβεβαίωσε την σχέση της με τον παρουσιαστή

Μάλλον καρφώθηκε η νεαρή τραγουδίστρια

Μόλις τρεις ημέρες πέρασαν από τότε που μάθαμε πως η νεαρή τραγουδίστρια έχει νέο σύντροφο και περιμέναμε ένα σημάδι ή έστω μία δήλωση που να επιβεβαιώνει την είδηση αυτή. Και δήλωση μπορεί να μη διαβάσαμε, το σημάδι όμως μας το έδωσε εμμέσως το κορίτσι με ένα σχόλιο στην φωτογραφία του –νέου- αγαπημένου της.

Τι και αν δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τότε που η Ariana Grande ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Mac Miller αποφάσισαν να χωρίσουν, η σχέση τους είχε τελειώσει πολύ πιο πριν και απλά αυτό που χρειαζόντουσαν ήταν ένα κίνητρο για να το αποκαλύψουν επιτέλους. Η 24χρονη τραγουδίστρια δεν τα έβαψε μαύρα και βρήκε γρήγορα τον αντικαταστάτη του Mac. Και καλά έκανε αν μας ρωτάς, σιγά μην κάτσει να σκάσει.

Κάπως έτσι τρεις μέρες μετά τις πρώτες φήμες έχουμε και το πρώτο στοιχείο επιβεβαίωσης για την σχέση της με τον κωμικό και παρουσιαστή Pete Davinson, που συμμετέχει στο Sunday Night Live, όταν εκείνη του σχολίασε με μία φατσούλα κάτω από μια φωτογραφία του στο Instagram. Καταλαβαίνεις, πως αυτό δεν είναι και πάρα πολύ τυχαίο. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο.

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Αυτό το είδες;

Τα κλάματα της πρώην του πρίγκιπα Harry λίγο πριν το γάμο με την Meghan Markle