Ενάμιση μήνα μετά τη γέννα, η Khloe Kardashian μας δείχνει για 1η φορά το σώμα της χωρίς ρετούς

Ενάμιση μήνα μετά τη γέννα, η Khloe Kardashian μας δείχνει για 1η φορά το σώμα της χωρίς ρετούς

Αυτό είναι το σώμα της μετά την γέννα

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα η Khloe Kardashian έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και από τότε διανύει μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της. Και μπορεί μετά την πρώτη της δημόσια έξοδο με την μικρούλα, να έπαθε μια κάποια κρίση ανασφάλειας σχετικά με το πως φαίνεται το σώμα της, την ξεπέρασε όμως γρήγορα και επέστρεψε και πάλι στην ρουτίνα πριν την εγκυμοσύνη.

Η οποία φυσικά δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει γυμναστική, προκειμένου να βρει και πάλι την σιλουέτα της. Η reality star είναι από τα άτομα που παίρνουν και χάνουν βάρος πολύ εύκολα και αυτό παρατηρήσαμε και στις φωτογραφίες-βίντεο στα stories της στο Instagram. Κατά την διάρκεια της προπόνησης της λοιπόν, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σπιτιού της, η Khloe πόζαρε στον καθρέφτη της με ένα μαύρο εφαρμοστό κολάν και crop top και το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε.

Μα καλά, που έχει εξαφανιστεί κιόλας η κοιλιά της, έναν μήνα μετά τη γέννα; Τη βλέπουμε και την ξαναβλέπουμε και ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως προέκυψε αυτή η κρίση ανασφάλειας σχετικά με το κορμί της. Εμάς μας άρεσε πάρα πολύ και θεωρούμε πως έχει χάσει ήδη αρκετά από τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Khloe Kardashian παίρνει για πρώτη φορά θέση για το σκάνδαλο και «δίνει» τον σύντροφο της

Η νέα φωτογραφία της Khloe Kardashian με την True, «έλιωσε» το Instagram