Δες πόσο φούσκωσε! Η Kate Hudson κάνει yoga και μας δείχνει την κοιλίτσα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δες πόσο φούσκωσε! Η Kate Hudson κάνει yoga και μας δείχνει την κοιλίτσα της

Η star περιμένει το τρίτο της παιδάκι

Έχει περάσει ενάμισης μήνας περίπου, από τότε που η Kate Hudson έκανε την πιο απίστευτη και απρόσμενη αποκάλυψη της χρονιάς που διανύουμε. Η 39χρονη ηθοποιός περιμένει το τρίτο της παιδάκι και είναι ίσως μία από τις πιο ευτυχισμένες γυναίκες στον πλανήτη αυτήν τη στιγμή. Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ και ουκ ολίγες φορές το είχε αναφέρει, ενώ μεγάλη της επιθυμία ήταν εξίσου και το να αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Και σαν από θαύμα η star και έμεινε έγκυος τελικά και περιμένει και την πρώτη κορούλα της. Και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη, δεν έχει εγκαταλείψει –ακόμη- τις καθημερινές της συνήθειες. Η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο προσωπικό της account στο Instagram, στην οποία κάνει pilates (για την ακρίβεια έχει τελειώσει από αυτό το μάθημα) ενώ βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα.

Η Kate Hudson φαίνεται να απολαμβάνει πολύ την περίοδο αυτήν της ζωής της και φάνηκε και στο ύφος της στην συγκεκριμένη φωτογραφία, όπου έδειχνε πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη. Η 39χρονη star φορούσε ένα μπούστο αθλητικό και κολάν γυμναστικής, και αν εξαιρέσεις την κοιλιά της που έχει φουσκώσει αρκετά, θα λέγαμε πως δεν έχει πάρει και πολλά κιλά στο μέχρι τώρα διάστημα της εγκυμοσύνης της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό:

Η Kate Hudson αποκάλυψε τη φουσκωμένη της κοιλιά στο Instagram