Η Kim Kardashian μας δείχνει τα παιδιά της, στην πιο χαριτωμένη φωτογραφία της ημέρας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian μας δείχνει τα παιδιά της, στην πιο χαριτωμένη φωτογραφία της ημέρας

Η τρυφερότητα σε άλλο level

Αυτό το Σαββατοκύριακο για την Kim Kardashian είχε οικογενειακό χαρακτήρα, αφού αποφάσισε να το περάσει παρέα με τα παιδάκια της και να μας χαρίσει παράλληλα την πιο γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία της ημέρας. Μπορεί το όνομα της reality star να ακούγεται συχνά πυκνά στο διαδίκτυο και όχι πάντα για καλό λόγο, όσον αφορά όμως στα παιδιά της, οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε πως είναι μία πολύ τρυφερή και γλυκιά μαμά.

Λατρεύει τα παιδιά της και αυτό μας το αποδεικνύει συχνά πυκνά μέσα από τα social media της. Ήθελε απεγνωσμένα παρά το πρόβλημα υγείας της να τους χαρίσει ένα ακόμη αδερφάκι, και κάπως έτσι τον Ιανουάριο ήρθε στον κόσμο η μικρή Chicago, μέσω παρένθετης μητέρας. Η πέντε μηνών μικρούλα είναι απίστευτα όμορφη και χαριτωμένη και δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε στις φωτογραφίες της μαμάς της.

Δες και αυτό: Την αποκάλυψη της Kim Kardashian για τη διατροφή και τα κιλά της δεν θα την πιστεύεις με τίποτα

Εχθές αργά το απόγευμα η Kim Kardashian ανέβασε στο Instagram account της μία πολύ όμορφη φωτογραφία, στην οποία είναι στο κρεβάτι με τα τρία της παιδιά (North, Saint και Chicago) και έγραψε στην λεζάντα της: «Καλώς ήρθατε στην όμορφη ζωή». Και αλήθεια δεν έχουμε δει πιο χαριτωμένη φωτογραφία από αυτή.

Δες τη στη gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό:

Η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle στο μπαλκόνι του Buckingham είναι γεγονός