Ο πρίγκιπας George έκλεψε την παράσταση στο «Trooping the Colour» και το βίντεο έχει γίνει viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρίγκιπας George έκλεψε την παράσταση στο «Trooping the Colour» και το βίντεο έχει γίνει viral

Πόσο αγαπάμε αυτό το παιδί

Μπορεί χθες να ήταν το ντεμπούτο της Meghan Markle στο μπαλκόνι του Buckingham ως Δούκισσα του Sussex στο πλευρό του πρίγκιπα William, την παράσταση όμως για μια ακόμη φορά έκλεψε, ποιος άλλος; Ο πρίγκιπας George. Ο πρωτότοκος γιος του William και της Kate Middleton, φρόντισε για μία ακόμη φορά να μας διασκεδάσει με τα καμώματα του.

Το «Trooping the Colour», το event για τα 92α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα χωρίς τον George. Μπορεί η Charlotte να μην βρήκε και πολύ διασκεδαστική την όλη διαδικασία, αφού έκλαιγε στην αγκαλιά της μαμάς της, ο πρίγκιπας George όμως, δεν έβαλε γλώσσα μέσα και αυτό φάνηκε να ενοχλεί την μικρή Savannah Phillips (εγγονή της πριγκίπισσας Άννας), η οποία είχε την ατυχία να στέκεται δίπλα του.

4D14057900000578 5824345 image a 110 1528548548699

Δες και αυτό: Η πρώτη εμφάνιση της Meghan Markle στο μπαλκόνι του Buckingham είναι γεγονός

Ωστόσο κι εκείνη δεν ήταν το αγγελούδι που φαντάζεσαι, αφού έχοντας απέναντι της τους παπαράτσι και κοιτάζοντας τους έκανε μία κίνηση η οποία έγινε viral σε χρόνο dt. Απ’ ότι καταλάβαμε κουράστηκε να ακούει τον George να σχολιάζει το παραμικρό και κάπως έτσι του έκλεισε το στόμα, προκειμένου να τον κάνει να σταματήσει.

Επομένως αν μας ρωτούσες τι μας έκανε περισσότερο εντύπωση, αυτό θα ήταν η στιγμή της Savannah με τον πρίγκιπα George.



Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Whaat;; Μόλις 2 μήνες μετά την γέννα η Khloe Kardashian φοράει και πάλι τα προ-εγκυμοσύνης ρούχα της