Η απόφαση της Kim Kardashian για τον γάμο της με τον Kanye West, μάλλον θα σε σοκάρει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η απόφαση της Kim Kardashian για τον γάμο της με τον Kanye West, μάλλον θα σε σοκάρει

Και σίγουρα δεν είναι αυτή που περίμενες

Υπάρχουν διαστήματα που κυκλοφορούν φήμες για την σχέση και τον γάμο της Kim Kardashian με τον Kanye West, που έπειτα από παρεξηγήσεις ή ανεξήγητες συμπεριφορές του rapper, τους θέλουν να δίνουν τέλος σε αυτόν τον γάμο. Μπορεί η reality star νε έδωσε ένα τέλος στις φήμες αυτές με την φωτογραφία που πόσταρε στην επέτειο τους, όμως υπάρχουν πολλοί δύσπιστοι ακόμη.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, η Kim Kardashian και ο Kanye West αποφάσισαν κάτι που μάλλον θα σε ξαφνιάσει. Hint: όχι δεν χωρίζουν και μάλλον αυτό θα πρέπει να το ξεχάσεις οριστικά, αφού το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να ανανεώσει τους όρκους του, έπειτα από τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου, προκειμένου να αποδείξουν πως είναι και θα είναι μαζί για πάντα.

Δες και αυτό: Την αποκάλυψη της Kim Kardashian για τη διατροφή και τα κιλά της δεν θα την πιστεύεις με τίποτα



Καταλαβαίνεις πως με αυτήν την πληροφορία το σκηνικό αλλάζει τελείως και το ζευγάρι μας δηλώνει ξεκάθαρα, πως όσο κι αν θέλουν οι κακές γλώσσες και οι φήμες που κάθε τόσο κυκλοφορούν, εκείνοι θα είναι για πάντα μαζί. Δεν έχουμε λοιπόν, παρά να τους πιστέψουμε και να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Διάβασε και αυτό: Η Kim Kardashian μας δείχνει τα παιδιά της, στην πιο χαριτωμένη φωτογραφία της ημέρας