Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle δεν στεκόταν μπροστά-μπροστά στο μπαλκόνι του Buckingham

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle δεν στεκόταν μπροστά-μπροστά στο μπαλκόνι του Buckingham

Σίγουρα κι εσύ απόρησες

Το περασμένο Σάββατο ήταν πολύ σημαντικό για τον κόσμο της Αγγλίας, αφού στο πλαίσιο της εκδήλωσης Trooping the Colour, γιορτάστηκαν και τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ. Μάλιστα στην εκδήλωση αυτή η Meghan Markle έκανε το ντεμπούτο της στο μπαλκόνι του Buckingham, όντας πια παντρεμένη με τον πρίγκιπα Harry.

Και μπορεί ο πρίγκιπας George να έκλεψε και πάλι την παράσταση –το συνηθίζει άλλωστε- πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν για ποιον λόγο η Meghan Markle στεκόταν τόσο πίσω στο μπαλκόνι και όχι μπροστά-μπροστά παρέα με την Kate Middleton.

Δες και αυτό: Μεγάλο φάουλ από την πριγκίπισσα Ευγενία! Τι έκανε κι έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο;

«Δεν ήταν τόσο μπροστά, όπως θα περίμεναν κάποιοι, αλλά υπάρχει μια διαταγή και μία σειρά», δήλωσε ο Joe Little, διευθύνων σύμβουλος του περιοδικού Majesty. «Δεν υπήρχε συγκεκριμένη θέση για τον κάθε έναν, αλλά ο William είναι ο μεγαλύτερος, και σαν μεγαλύτερος έπρεπε να βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του Kate μπροστά. Η Meghan βρισκόταν σε μία καλή θέση. Ούτε μπροστά, ούτε αριστερά ή δεξιά κατά μήκος του μπαλκονιού. Στεκόταν στο κέντρο», ανέφερε και πάλι ο Joe.

Επιπλέον μία πηγή από το Παλάτι ανέφερε, πως η θέση που θα καθόταν η Δούκισσα ήταν εντολή εκείνης (aka της Βασίλισσας). Δεν υπήρχε κάποιος άλλος που να ήξερε και που να της έλεγε που ακριβώς να κάτσει. Επίσης υπήρχαν τόσα μικρά παιδιά που έπρεπε να μπουν μπροστά, προκειμένου να φαίνονται, επομένως είναι άλλος ένας λόγος που η Meghan δεν θα στεκόταν στην πρώτη σειρά.

Διάβασε και αυτό: Αυτός είναι ο νέος ρόλος της Meghan Markle στην βασιλική οικογένεια