Η Kim Kardashian μας δείχνει την Chicago West και οι φωτογραφίες αυτές είναι τουλάχιστον ανεκτίμητες

Μα δεν είναι μία γλύκα;

Το 2018 ήταν η καλύτερη χρονιά για την οικογένεια Kardashian/Jenner, μιας και θα αποκτούσε, όχι ένα αλλά τρία καινούργια μέλη. Kim, Khloe και Kylie Jenner απέκτησαν παιδάκι και από τότε οι ζωές τους –αλλά και η δική μας- έχει αλλάξει εντελώς. Τη νέα αυτή εποχή στις ζωές τους, «εγκαινίασε» η μικρή Chicago West, η οποία ήρθε στον κόσμο στις 15 Γενάρη, μέσω παρένθετης μητέρας.

Κι ενώ η Kim Kardashian ασχολείται συχνά με τα social media της, είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε την 5 μηνών κόρη της στις οθόνες μας. Συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες και με τα τρία της παιδιά, όμως εχθές η μέρα ανήκε στη Chicago, η οποία πρωταγωνίστησε σε κάποια βίντεο μικρής διάρκειας στο Instagram account της μαμάς της, κάνοντας τους fans της να λιώσουν με όλο αυτό το cuteness που εξέπεμπε.

Δες και αυτό: Τα βλέπουμε διπλά: Kourtney Kardashian και Kylie Jenner, ποζάρουν με το ίδιο μπικίνι & αναστατώνουν

Μετά από αυτές τις φωτογραφίες, αποφασίσαμε πως η κόρη της Kim Kardashian είναι το πιο όμορφο και γλυκό κοριτσάκι της οικογένειας Kardashian West. Η μικρή καθόταν στην αγκαλιά της μαμάς της και οι αντιδράσεις και οι γκριμάτσες της, ήταν απλά επικές. Επιπλέον, μόλις σιγουρευτήκαμε πως το γλυκύτατο αυτό πλάσμα είναι ολόιδια η μαμά της.

Δες τις φωτογραφίες της παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Η Kim Kardashian και πάλι στο στόχαστρο. Τι έκανε και το Twitter την πέρασε γενεές 14;

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ