Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει τους κοιλιακούς της, κι εμείς απλά σιωπούμε

Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει τους κοιλιακούς της, κι εμείς απλά σιωπούμε

Αυτό είναι το μυστικό της για τέλεια αποτελέσματα

Σε δυόμιση περίπου μήνες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σίφνο και θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Μέχρι τότε όμως και επειδή η απόσταση είναι μεγάλη, η μελαχρινή καλλονή ταξίδεψε και πάλι ως τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να είναι πλάι στον καλό της.

Και σήμερα το διάσημο ζευγάρι -όπως είδαμε και από τα stories της Χριστίνας- αποφάσισε να πάει μαζί γυμναστήριο, μιας και σύμφωνα με τον Σάκη μέσα από αυτό έρχονται τα αποτελέσματα στο σώμα μας. Και αν κρίνουμε τόσο από το εκπληκτικό κορμί και των δύο, αλλά και τον ιδρώτα που έριξε η Χριστίνα δεν έχει και πολύ άδικο.

Δες και αυτό: Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει πώς να γραμμώσουμε το σώμα μας χωρίς κοιλιακούς

Η Χριστίνα μας έδειξε τους κοιλιακούς της στο τελευταίο Instagram story της και εμείς απλά σιωπήσαμε με το θέαμα αυτό. Τι να πούμε άλλωστε για ένα σώμα όπως αυτό; Τα λόγια περισσεύουν, μπροστά σε ένα κορίτσι όπως η μέλλουσα σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω όμως, μια ματιά να ρίξεις στην παρακάτω φωτογραφία και θα έχεις όλες τις απαντήσεις που θες.

Διάβασε ακόμη: Η Χριστίνα Μπόμπα επέστεψε στον Άγιο Δομίνικο και ο Σάκης Τανιμανίδης την υποδέχτηκε κάπως έτσι