Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το πριν και το μετά του ηθοποιού στο Survivor είναι απίστευτο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το πριν και το μετά του ηθοποιού στο Survivor είναι απίστευτο

Εσύ πως τον προτιμάς;

Το Survivor 2 πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του και όλοι ανυπομονούμε να δούμε ποιος θα είναι ο νικητής του. Και μπορεί φέτος να μην είχαμε Ντάνο, είχαμε Νάσο Παπαργυρόπουλο, ο οποίος ήταν –και είναι- από τους πιο εμφανίσιμους και ωραίους άντρες του παιχνιδιού, αλλά και καθηλωτικός με τον λόγο του.

Αν υπήρχε ένας λόγος που μας άρεσε να παρακολουθούμε τα συμβούλια του νησιού, αυτός ήταν για να ακούμε τον Νάσο να μιλάει. Και μπορεί πλέον να μην βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, τον θαυμάζουμε και τον παρακολουθούμε όμως μέσα από το Instagram account του. Η τελευταία του ανάρτηση μάλιστα μας θύμισε το πόσο πολύ άλλαξε ο ηθοποιός από τότε που μπήκε στο παιχνίδι, μέχρι την στιγμή που έφυγε.

Δες και αυτό: Survivor: Είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο πιο sexy άντρας της ελληνικής showbiz αυτήν τη στιγμή;

Ο «σημερινός» Νάσος δεν θυμίζει σε τίποτα το γυμνασμένο και γεροδεμένο αγόρι που βλέπαμε στα πρώτα επεισόδια του Survivor, και δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμάς μας αρέσει πολύ περισσότερο τώρα, που έχει αφήσει και γένια. Δείχνει πιο ώριμος, πιο brutal και απίστευτα sexy. Δεν χαρακτηρίζεται αδίκως ο πιο ωραίος και περιζήτητος εργένης άλλωστε.

Παρακάτω στη gallery θα δεις μερικές από τις φωτογραφίες που ο ίδιος έχει ανεβάσει στο account του και περιμένουμε να μας πεις την άποψή σου. Τι διαλέγεις, το πριν ή το μετά;

Δες και αυτό: Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει τους κοιλιακούς της, κι εμείς απλά σιωπούμε