Μετά τις φήμες περί απιστίας, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται και πάλι μαζί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μετά τις φήμες περί απιστίας, το διάσημο ζευγάρι απαθανατίζεται και πάλι μαζί

Και πολύ ερωτευμένο

Ακριβώς μία εβδομάδα έχει περάσει, από τότε που ο σύντροφος της νεαρής τραγουδίστριας, απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ με άλλη θηλυκή παρουσία, μόνο λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης τους. Φυσικά, όλοι έσπευσαν να κατηγορήσουν τον άτακτο νεαρό και να αναφέρουν πως απατά την σύντροφο του, με την οποία έχει μόνο λίγο καιρό που έχει επανασυνδεθεί.

Ο ίδιος αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία και μερικά 24ωρα αργότερα απαθανατίστηκε και πάλι με την καλή του, να βολτάρει στο ηλιόλουστο Manhattan. Η Dua Lipa και ο Isaac Carew φαίνεται πως δεν δίνουν σημασία στις κακές γλώσσες και πως πάνω απ’ όλα βάζουν τον έρωτα τους και τη σχέση τους. Και παρά τις φήμες που ήθελαν το νεαρό φίλο της τραγουδίστριας να φλερτάρει με μία κοπέλα αγνώστων λοιπών στοιχείων, οι δύο stars κυκλοφορούν και πάλι μαζί και μάλιστα δείχνουν και πολύ καλά.


https://www.instagram.com/p/BkOiKxWnLsr

Dua και Isaac εθεάθησαν να περπατάνε χεράκι χεράκι στο SoHo, αφήνοντας τις φήμες περί απιστίας να οργιάζουν. Δεν ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη, εκείνος πάντως διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν να έχει κάνει την αταξία του. Ποιος ξέρει; Το μέλλον θα δείξει.

Διάβασε ακόμη: Φούσκωσε πολύ: Η ηθοποιός περιμένει το τρίτο της παιδάκι & απολαμβάνει το καλοκαίρι της στη Σκιάθο