Behati Prinsloo-Adam Levine: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως έχουν την πιο χαριτωμένη οικογένεια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Behati Prinsloo-Adam Levine: Οι φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως έχουν την πιο χαριτωμένη οικογένεια

Μα κοίτα πόσο όμορφη εικόνα

Πριν από μερικά 24ωρα, είδαμε για πρώτη φορά το προσωπάκι της δεύτερης κόρης της Behati Prinsloo και του Adam Levine, τέσσερις μήνες μετά την γέννηση της και πραγματικά λιώσαμε με την υπέροχη εικόνα της. Την φωτογραφία αυτή δημοσίευσε το supermodel στο Instagram account της, στη γιορτή του Πατέρα, συγκεντρώνοντας πολλά likes και σχόλια.

Λίγες ημέρες μετά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την νεαρή καλλονή και τον σύζυγό της να βολτάρουν στο Holmby Hills, μία γειτονιά του Los Angeles, παρέα με τα δύο τους παιδιά και οι φωτογραφίες τους ήταν απίστευτες. Η οικογένεια Prinsloo-Levine είναι πολύ όμορφη και γλυκιά και οι φωτογραφίες παρακάτω το αποδεικνύουν .

Και οι δύο ήταν casual ντυμένοι με τον Adam να κρατά την μεγάλη τους κόρη (21 μηνών) στο καρότσι και την Behati να έχει αγκαλιά στο μάρσιππο την μικρή Dusty Rose. Η 30χρονη καλλονή φορούσε ένα τζιν σορτσάκι αφήνοντας τα καλλίγραμμα πόδια της ακάλυπτα –και πραγματικά μας άφησε άφωνες με το κορμί που έχει τέσσερις μήνες μετά τη γέννα.


https://www.instagram.com/p/BkQc4SSn9ke

Απ’ ό,τι μπορείς να καταλάβεις κι εσύ, τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν ελάχιστα και αποτελούν ήδη παρελθόν. Πάντως, εμάς όπως και να είναι αυτό το ζευγάρι μας αρέσει πολύ.

Διάβασε ακόμη: Brangelina: Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα τους και η Angelina Jolie είναι έξαλλη