Εξώφυλλο γνωστού περιοδικού αποκάλυψε όχι έναν, αλλά τρεις γάμους και μια εγκυμοσύνη!

Εξώφυλλο γνωστού περιοδικού αποκάλυψε όχι έναν, αλλά τρεις γάμους και μια εγκυμοσύνη!

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι το κάτι άλλο

Έχουμε διανύσει ήδη το μισό 2018 και μέχρι τώρα μας έχει φέρει πολλές εκπλήξεις και απρόσμενες ειδήσεις. Και απ’ ότι φαίνεται έτσι θα συνεχιστεί και το επόμενο δίμηνο, αφού αυτό το καλοκαίρι δείχνει να είναι εξαιρετικό. Και όχι δεν εννοούμε από άποψη διακοπών, αλλά από άποψη celebrity εκπλήξεων που ούτε καν πήγαινε το μυαλό σου.

Αν μέχρι τώρα νόμιζες πως τα έχεις δει και τα έχεις ακούσει όλα, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, γιατί σου έχουμε μία είδηση που πραγματικά θα σε ξαφνιάσει. Εξώφυλλο γνωστού περιοδικού αποκαλύπτει πως αυτό το καλοκαίρι –ναι αυτό που διανύουμε ήδη- θα πραγματοποιηθούν στο Hollywood όχι ένας, αλλά τρεις γάμοι.

Δες και αυτό: Λίγο μετά τις φήμες περί διαζυγίου, η Victoria Beckham «σπάει τη σιωπή της» και μιλάει γι’ αυτό

Εντάξει, ακούγεται σίγουρα υπερβολικό, όταν όμως αυτό το διαβάζεις σε εξώφυλλο περιοδικού δεν μπορείς να το αγνοήσεις και πολύ. Σύμφωνα λοιπόν, με το Life&Style τρία πολύ διάσημα κορίτσια της showbiz ετοιμάζονται να παντρευτούν και την μία τη γνωρίζεις ήδη. Είναι η Ariana Grande, η οποία δέχθηκε πρόταση γάμου πριν από μία εβδομάδα περίπου και που σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι, ενώ φημολογείται πως σκοπεύει να κάνει το γαμήλιο πάρτι της, ξυπόλητη στην παραλία (εγκρίνουμε φυσικά).

Οι άλλες δύο stars είναι η Miley Cyrus, οποία όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα κάνει δύο γάμους (έναν στην Αμερική κι έναν στη Αυστραλία) με τον καλό της Liam Hemsworth –ένας γάμος που περιμένουμε χρόνια τώρα- και η άλλη η Taylor Swift, η οποία θέλει να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Joe Alwyn, με τον οποίο μετρά σχεδόν δύο χρόνια σχέσης. Πάντως ενώ το περιοδικό αναφέρει πως μία από τις τρεις μέλλουσες νύφες είναι έγκυος, δεν προδίδει για ποια μιλάει!

35898095 10211208660801550 6332433015955783680 n

Αν πάντως το δημοσίευμα αυτό είναι αληθινό, τότε μιλάμε σίγουρα για το πιο hot καλοκαίρι.

Διάβασε και αυτό: Η βέρα του Justin Bieber που κάνει σάλο στο διαδίκτυο