Ο sexy star του Grey’s Anatomy έχει νέα σύντροφο και είναι καλλονή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο sexy star του Grey’s Anatomy έχει νέα σύντροφο και είναι καλλονή

Δες τους μαζί στο ρομαντικό τους ραντεβού

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που ο sexy ηθοποιός του Grey’s Anatomy χώρισε με την σύζυγό του έπειτα από 5 χρόνια έγγαμου βίου. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ακουγόταν πως η πέτρα του σκανδάλου ήταν η Minka KellyMinka Kelly με την οποία σύμφωνα με τις φήμες πάντα, είχε συνάψει και σχέση. Η φήμη αυτή διαψεύστηκε πολλές φορές, ωστόσο οι συνεχόμενες συναντήσεις τους δεν άφηναν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

Τελικά όπως αποδείχθηκε με τον καιρό, οι δύο stars ήταν απλά φίλοι (ή δεν ευοδώθηκε το ειδύλλιο τους) και πλέον ο κούκλος ηθοποιός κυκλοφορεί με νέα σύντροφο και πολύ όμορφη μάλιστα. Ο λόγος για τον Jesse Williams, ο οποίος εθεάθη το βράδυ της Τρίτης να φεύγει από το Matsuhisa στο Los Angeles με μία πολύ όμορφη κοπέλα, η οποία πιθανότατα είναι και η νέα του σύντροφος.

Το όνομα της Taylor Rooks, νεότατη (26 ετών παρακαλώ) και αθλητική δημοσιογράφος στο επάγγελμα. Και βλέποντας τους μαζί δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε το πόσο πολύ και πόσο υπέροχα ταιριάζουν οι δυο τους. Ο φακός τους απαθανάτισε μάλιστα να κάθονται μαζί στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, ενώ την Δευτέρα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά δημοσίευμα που θέλει τους δύο stars να είναι ζευγάρι.

Μία πηγή πάντως ανέφερε στο ΕT για το ειδύλλιο, πως δεν είναι τίποτα σοβαρό. Ωστόσο εμείς δεν θα το πιστέψουμε έτσι εύκολα χωρίς αποδείξεις διάψευσης.



Διάβασε και αυτό: Μα τι έρωτας; Η star μιλάει πρώτη φορά για τον σύντροφο της, μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους