Τρομερό κορμί: Η 33χρονη ηθοποιός μας δείχνει τους κοιλιακούς της, σε μία σπάνια εμφάνιση της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τρομερό κορμί: Η 33χρονη ηθοποιός μας δείχνει τους κοιλιακούς της, σε μία σπάνια εμφάνιση της

Άσε ό,τι κάνεις και δες απλά το κορμί της

Είναι νέα, είναι ωραία, όμως πολύ σπάνια πια την βλέπουμε σε εμφανίσεις της δημόσιες/επίσημες ή μη. Με αυτήν της την εμφάνιση όμως μας αντάμειψε για όλες τις φορές που απέφυγε τον φωτογραφικό φακό και θα καταλάβεις αμέσως γιατί το λέμε αυτό. Η 33χρονη ηθοποιός απαθανατίστηκε στην παραλία με τον σύζυγό της και πραγματικά το σώμα της μας εξέπληξε.

Η Keira Knightley απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με τον σύζυγό της James Righton, στην περιοχή Pantelleria της Ιταλίας και ο φακός φυσικά και ήταν εκεί για να την απαθανατίσει σε αυτές τις σπάνιες στιγμές. Μπορεί να μην τη βλέπουμε συχνά, η εμφάνιση της αυτή όμως ήταν ίσως ότι καλύτερο είδαμε τελευταία και γι’ αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία.

Δες και αυτό: Ο μικρότερος γιος της Megan Fox είναι ένας κούκλος και δίκαια η φωτογραφία του έγινε viral

Όπως καταλαβαίνεις το σώμα της ήταν αυτό που μας τράβηξε την προσοχή και μόλις την δεις θα συμφωνήσεις μαζί μας. Η 33χρονη star απόλαυσε τον μεσογειακό ήλιο και την θάλασσα και εμείς τους εκπληκτικούς κοιλιακούς της. Το σώμα της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απολύτως από κανένα μοντέλο της Victoria’s Secret και γι’ αυτό μας αρέσει διπλά.

Το μαγιό που φορούσε αναδείκνυε το όμορφο σώμα της, το οποίο είναι αυτό ακριβώς που ονομάζουμε φυσιολογικό σώμα. Επιπλέον, θυμήσου πως η star έχει κι ένα παιδάκι, οπότε της αξίζουν ακόμη περισσότερα συγχαρητήρια που έχει αυτό το κορμί, όντας μαμά.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Ο Kanye West έχει μείνει άναυδος με την sexy εμφάνιση της Rihanna και οι φωτό έχουν γίνει viral